Διανομή τροφίμων στους πρόσφυγες από Δήμαρχο Κω σήμερα το μεσημέρι έξω από το γήπεδο & δηλώσεις στα Διεθνή Πρακτορεία

Αύγουστος 14, 2015
jumbo-banner

Σε διανομή τροφίμων στους πρόσφυγες προχώρησε σήμερα το πρωί ο Δήμος Κω έπειτα από δωρεά του καταστήματος Lidl (η προτεραιότητα ήταν τα μικρά παιδιά και οι μητέρες τους, αλλά τελικά λόγω του μεγάλου αριθμού συγκεντρωμένων παρέλαβαν όσοι πρόλαβαν...)

Τα τρόφιμα μετέφερε έξω απ' το γήπεδο όπου είναι συγκεντρωμένοι οι πρόσφυγες, φορτηγό του δήμου στο  οποίο επέβαινε η Πρόεδρος της επιχείρησης Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Βάσω Πη (η οποία και τα παρέλαβε).

Στη συνέχεια έφτασε ο Δήμαρχος Κω Γ. Κυρίτσης συνοδευόμενος από τον ΓΓ του Υπ. Τουρισμού Γεράσιμο Ζαχαράτο, τον Υπ. Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Σεβ. Μαραγκό και τον Αντιδήμαρχο Δ. Γερασκλή.

Στη διανομή τροφίμων προς τα μικρά προσφυγόπουλα βοήθησε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Γ. Κυρίτσης, ο οποίος στη συνέχεια έκανε δηλώσεις στα κανάλια (ελληνικά και διεθνή) που ήταν συγκεντρωμένα εκεί.

Σημειωτέον ότι το γήπεδο έχει κλείσει εν αναμονή του πλοίου σήμερα το μεσημέρι, ενώ η εντολή είναι να σφραγιστεί και το Κάπτεν Ηλίας. Πάντως σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος των αστυνομικών Α. Κυδωνάκης επισημαίνει ότι το πρόβλημα δεν λύνεται.... 

aegeanews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot