Διαβάστε για την νεότερη κατάσταση του δικού μας "Άγγελου"!

Σεπτέμβριος 12, 2015
jumbo-banner
Όλοι γνωρίζουμε για το άσχημο ατύχημα του δικού μας Άγγελου που συνέβη στις 24 Αυγούστου έξω από το στάδιο Ανταγόρας.

Ο αδελφός του Άγγελου, Κώστας Γκανάσος θέλοντας να ενημερώσει και να ευχαριστήσει τον κόσμο που στηρίζει εκείνον αλλά και την οικογένεια του έγραψε το σχετικό μήνυμα στο προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

“Αγαπητοί φίλοι και συγγενείς καλησπέρα.
Θα ήθελα μέσα από αυτό το μήνυμα να σας ευχαριστήσω όλους για την συμπαράσταση και τις προσευχές σας ωστε ο αδελφούλης μου ο Άγγελος να γίνει σύντομα καλά. Η αγάπη σας και το ενδιαφέρον σας μας γεμίζει με δύναμη και κουράγιο αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάμε.

Ο αδελφός μου δίνει πραγματικά μεγάλη μάχη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου "Ευαγγελισμός" στην Αθήνα από της 24/8. Δυστυχώς αντιμετωπίζει κάποιες σοβαρές λοιμώξεις και υπάρχουν φόβοι για μηνιγγίτιδα και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση σε καταστολή. Οι γιατροί κάνουν ότι μπορούνε με όσα μέσα διαθέτουν παρόλες τις τραγικές συνθήκες υγιεινής και περικοπές σε αναγκαία υλικά λόγω της κρίσης. Κάθε μέρα που περνάει ο Αγγελος μας δίνει μάχη να κρατηθεί στην ζωή.

Ο δρόμος προς την αποκατάσταση της υγείας του θα είναι πολύ δύσκολος και επίπονος. Σας παρακαλώ όποιος μπορεί και θέλει να μας βοηθήσει μπορεί να κάνει κατάθεση στον εξής αριθμό λογαριασμού της Eurobank : 0026-3278-71-0100127632 ή στο ακόλουθο αριθμό
IBAN :GR1702632780000710100127632 , κάτοχος: GANASOS EMMANOYHL.

Εκ μέρους όλης της οικογένειάς μου ένα πραγματικά μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθυ της καρδιάς μας για την στήριξή σας και ευχή όλων μας είναι ο Άγγελός μας να έρθει σύντομα πάλι στην αγκαλιά μας. Ο Θεός να σας έχει όλους καλά.
Ο αδελφός του Άγγελου, Κώστας Γκανάσος.”


Από την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου έχει δημιουργηθεί μια λαχειοφόρος αγορά, με συμβολικό δώρο 1 Laptop Hp που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 18:00 στο Videorama. Το αποτέλεσμα θα είναι διαθέσιμα μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης, στις 19:00. (Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε εδώ)

Τα χρήματα που έχουν συγκεντρωθεί και όσα θα συγκεντρωθούν μέχρι την ημέρα της κλήρωσης θα πάνε εξολοκλήρου για την ιατρική περίθαλψη του «δικού μας Άγγελου».

Όλοι μαζί ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά και ο Άγγελος να γυρίσει πίσω κοντά μας.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot