Δενδροφύτευση οπωροφόρων και καλλωπιστικών στην αυλή του Σχολείου Κεφάλου

Φεβρουάριος 18, 2016 Add new comment
jumbo-banner

Από το πρωί γονείς αλλά και παππούδες και γιαγιάδες με τσάπες στα χέρια, φτυάρια τσουβάλια με χώμα και κυρίως με χαμόγελο και απίστευτη διάθεση, κατέκλυσαν το καινούριο Δημοτικό και βάλθηκαν να μεταμορφώσουν τους αύλειους χώρους,

σκάβοντας και φυτεύοντας μαζί με τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς ελιές, πεύκα, κυπαρίσσια, καρποφόρα δέντρα αλλά και πολλών ειδών καλλωπιστικά φυτά που πρόσφεραν η Σχολική Επιτροπή του Δήμου και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.

Οι μικροί μαθητές ενθουσιάστηκαν που πήραν μέρος σ’ αυτή τη διαδικασία μαζί με τους γονείς τους και το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό.

Αποδείχτηκε, για μια ακόμη φορά, ότι η διάθεση για προσφορά είναι κάτι που δεν λείπει από τον τόπο μας και πως το άνοιγμα του σχολείου στην κοινωνία, η άμεση επικοινωνία με τους γονείς των μαθητών και η συνεργασία μαζί τους οδηγεί σε θαυμαστά αποτελέσματα.

Θερμότατες ευχαριστίες σε όλους τους γονείς που πρόσφεραν τη βοήθειά τους καθώς και στη Σχολική Επιτροπή και το Σύλλογο Γονέων για την οικονομική και ηθική συμπαράστασή τους στις προσπάθειές του σχολείου για πρόοδο.


http://dim-kefal.dod.sch.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection