Δήλωση Ιωάννη Παππά για μεταναστευτικό και το χαμό των αθώων ψυχών

Οκτώβριος 09, 2015
jumbo-banner

Με αφορμή τις καθημερινές τραγωδίες με τους πνιγμούς και τις απώλειες ανθρώπινων ζωών στο Αιγαίο και στα νησιά μας, ο κ. Ιωάννης Παππάς προέβη στην ακόλουθη γραπτή δήλωση: 

"Απευθυνόμενος προς τους κυβερνητικούς εκπροσώπους της περιοχής μας και προς τους ίδιους τους κυβερνώντες:

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Βρείτε μια λύση και ανοίξτε τα σύνορα στον Έβρο για ελεγχόμενη καθημερινή ροή! 

Δεν είναι δυνατό να παρακολουθούμε όλοι μας αυτή την ατέλειωτη τραγωδία με το Αιγαίο που έχει μετατραπεί σε απέραντο υγρό τάφο αθώων ψυχών! 

Μετατρέψατε τα νησιά μας σε τάφους αθώων ψυχών και παιδιών, οι σωροί  των οποίων εκβράζονται καθημερινά στα παράλια και μετατρέψατε τον παράδεισο του Αιγαίου και τα νησιά μας ,από τουριστικά θέρετρα σε... φέρετρα. 

Όλοι γνωρίζουμε ,εδω και μήνες , ότι καθημερινά  μετακινούνται περίπου 6000 εώς 7000  πρόσφυγες και μετανάστες με κατεύθυνση την Ευρώπη. Ανοίξτε τα σύνορα στον Έβρο, τοποθετείτε τα HOTSPOT εκεί να γίνεται άμεσα η ταυτοποίηση τους και να διοχετεύονται απ' ευθείας στα Σκόπια και  μην πνίγετε άλλο τα νησιά μας και στην συνέχεια την ήδη καταχαρακωνένη Αθήνα. 

Προεκλογικά λέγατε ότι θα δίνατε λύση. Παραμείνατε όμως αιχμάλωτοι στις ιδεοληψίες σας, ανεπαρκείς και ανεύθυνοι ούτε που καταφέρατε να αξιοποιήσετετους πόρους που διαθέτει στη χώρα μας η ΕΕ για την οργάνωση αναγκαίων υποδομών. 

Η εικόνα της Ελλάδας είναι η εικόνα μιας χώρας ξέφραγο αμπέλι, με αφύλακτα σύνορα, που εκμεταλλεύονται αδίστακτοι δουλέμποροι. 

Εμποδίστε ΤΩΡΑ τους Τούρκους δουλεμπόρους από το να συνεχίσουν το ανατριχιαστικό τους έργο! 

Και επιτέλους ήρθε η ώρα να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Όχι μόνον πολιτικά αλλά και ανθρωπιστικά".

Ιωάννης Κ.Παππάς

Μέλος Π.Ε. της Ν.Δ.

Οικονομολόγος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot