Δέκα νέοι υποψήφιοι με την παράταξη Κως Αγάπη μας

Απρίλιος 21, 2014
jumbo-banner

Η παράταξη ''Κως Αγάπη Μας'' ανακοινώνει τους ακόλουθους υποψηφίους

1)Κωνσταντίνος Χόνδρος του Σταματίου

Δικηγόρος, Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης, κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών (Ευρωπαϊκό Δίκαιο),κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς (Msc in Banking and Finance Law) και κάτοχος Certificate of Mastery in Justice (online learning) από το Harvard University.

2)Δημήτρης Σαράντης του Σαράντη

Επιχειρηματίας-Μεσίτης Αστικών Συμβάσεων. Αν. Πρόεδρος του Τουριστικού Τμήματος και Μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου (Ε.Β.Ε.Δ.).Μέλος του Εμπορικού Συλλόγου Κω και Αντιπρόσωπος στην Ομοσπονδία Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Όμορων Νομών & Νήσων Αιγαίου (Ο.Ε.Σ.Α.Ο.Ν.Ν.Α.).

3)Ειρήνη Καζάλα

Ιδιωτική Υπάλληλος

4)Χαράλαμπος Λέπουρας του Θεμιστοκλή

Επιχειρηματίας.Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Κεφάλου.Σπουδές στη Φυσική Αγωγή.

5)Σάββας Κάννης του Στέφανου .

Υπάλληλος ΕΛΤΑ.Διπλωματούχος Σχολής Mηχανολόγων Mηχανικών της Σιβιτανιδείου Σχολής.

6)Δημήτρης Κώστογλου του Στυλιανού

Επιχειρηματίας-Αρχιτέκτων Εσωτερικών Χώρων (ΑΤΕΙ Αθηνών).Γενικός Γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Κω.Πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομάδας Αθλητική Ένωση Κω (Α.Ε ΚΩ)

7)Νίκος Ήλιος του Κωνσταντίνου.

Ξενοδόχος.Εισαγωγέας Μεταχειρισμένων Αυτοκινήτων και Φορτηγών.Προπονητής-Εκπαιδευτής Σκοποβολής και Μέλος του Δ.Σ. του Τοπικού Αθλητικού Σκοπευτικού Συλλόγου Άρτεμις Κω.

8)Ειρήνη Σπυρίδωνος του Ηλία

Ιδιωτική Υπάλληλος-Στέλεχος σε Εταιρεία Τροφίμων.

9)Νίκος Παπουτσής του Σπύρου

Τραπεζικός Υπάλληλος.Πτυχιούχος του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών.Πρώην Διευθυντής του Υποκαταστήματος της Γενικής Τράπεζας στην Κω.Μέλος του Συλλόγου Οικονομικών Διευθυντών Αθηνών.

10)Ευαγγελία Πουλιού-Τσάμπαλλα

Ιδιώτικη Υπάλληλος.Συμμετείχε σε Διοικητικά Συμβούλια του ΔΟΠΑΒΣ και της ΚΕΔΙΚ Κω ως μέλος της παράταξης ''ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΚΩ'' του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου.

Πηγή-kosvoice.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot