Γ. Παπαποστόλου: Ένας θα την ''πατήσει'' αλλά θα είναι πλέον αργά...

Φεβρουάριος 07, 2016
jumbo-banner

ΌΣΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Βλέπω τα βίντεο από τα επεισόδια που συμβαίνουν στην Κω και θεωρώ ότι είναι λυπηρά και άκρως επικίνδυνα.

Πρέπει να καταλαγιάσουν τα πνεύματα άμεσα γιατί σε τέτοιες μη ελεγχόμενες καταστάσεις αναρχίας υπάρχει τεράστιος κίνδυνος της σωματικής ακεραιότητας των συμμετεχόντων με συνέπειες ανεπανόρθωτες !

Όσοι το αντιλαμβάνονται αυτό και έχουν αίσθημα ευθύνης, προτείνω να σταματήσουν να πυροδοτούν το κλίμα και να παροτρύνουν τον κόσμο σε ανταρτοπόλεμο με τα ματ, αντιθέτως με κάθε τρόπο να βοηθήσουν να καταλαγιάσει η κατάσταση!

Να αφήσουμε την δημοκρατικά εκλεγμένη δημοτική αρχή με την δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση να μπουν στην ''αίθουσα των συζητήσεων και να μην βγουν, αν δεν έρθουν σε συνεννόηση με τα χέρια ενωμένα..

Όλα τα αλλά μονό αρνητικό αντίκτυπο θα έχουν και εκτός από το σημαντικότερο που είναι οι ανθρώπινες ζωές, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα, από τρίτος τουριστικός προορισμός της Ελλάδας όπως ακούγεται συνεχώς, να γίνουμε εικοστός τρίτος πριν την ''ώρα'' μας.

Και δεν θα φταίει το προσφυγικό αλλά οι ανεύθυνοι και επικίνδυνοι χειρισμοί των τελευταίων μηνών, που πυροδοτούν και τροφοδοτούν ένα απόλυτα τεταμένο κλίμα με αποτέλεσμα, το νησί να αποκτήσει άσχημη φήμη και εικόνες απολυτής αναρχίας και ντροπής που θυμίζουν μεσαίωνα, να κάνουν το γύρω του κόσμου με τεράστιο αρνητικό αντίκτυπο.

Ξανά λέω όμως το σημαντικότερο...
Όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές, δεν χωράνε πολιτικά παιχνίδια, σκοπιμότητες, ηρωισμοί, πατριωτισμοί ούτε τίποτα...Ένας θα την ''πατήσει'' αλλά θα είναι πλέον αργά.

"Αναδημοσίευση από το προσωπικό λογαριασμό του Γιάννη Παπαποστόλου στο Facebook"

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot