Γ. Κατρούγκαλος από Κω: ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο είναι πρώτο κόμμα αλλά μπορεί να πετύχει ακόμα και αυτοδυναμία

Σεπτέμβριος 14, 2015
jumbo-banner

Την βεβαιότητα του ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο είναι πρώτο κόμμα αλλά μπορεί να πετύχει ακόμα και αυτοδυναμία εξέφρασε από την Κω

(μιλώνας στα τοπικά ΜΜΕ & στη συγκέντρωση με πολίτες) ο Γιώργος Κατρούγκαλος (αν θυμάστε και στο δημοψήφισμα οι δημοσκοπήσεις έκαναν λόγο για ντέρμπι ενώ το ΟΧΙ είχε σαφή υπεροχή...)

"Η μεγάλη πλειοψηφία του ΟΧΙ δεν θέλει την επιστροφή στον παλαιοκομματισμό και θα εκφραστεί εκλογικά στην κάλπη", τόνισε.

"Ενόψει αυτού του διλημματικού χαρακτήρα που έχουν, από τα πράγματα, οι επικείμενες εκλογές, εγώ έχω την πεποίθηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα επιτύχει αυτοδυναμία.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να επιδιώξει και ευρύτερες κοινωνικές και πολιτικές συνεργασίες, εφόσον όμως υπάρχει προγραμματική σύγκλιση και με την αυτονόητη προϋπόθεση ότι αποκλείεται κάθε σχέση με τα κόμματα της διαπλοκής."

Σε ερώτηση μας για το ποιον βλέπει σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας πιθανότερο κυβερνητικό εταίρο απάντησε ευθέως τους ΑΝΕΛ, ενώ και σε ερώτημα πολίτη (κατά τη συζήτηση που ακολούθησε) τόνισε ότι παρά τις ιδεολογικές διαφορές είχαν μια καλή κυβερνητική συνεργασία με τους ΑΝΕΛ γιατί ταυτίζοντας στις αντιμνημονιακές θέσεις και κατά του συστήματος διαπλοκής, το οποίο (δεχόμενος σε σχετική ερώτηση του Δ. Χασαπλαδάκη και τα "σαμποτάζ" που γίνονται από τους ανθρώπους του κομματικού κράτους σε διάφορεις κρατικούς τομείς, όπως στην εκπαίδευση με το θέμα των αναπληρωτών κλπ) όπως τόνισε το παλαιοκομματικό σύστημα της διαπλοκής κάνει τα πάντα για να επανέλθει το παλιό καθεστώς για να μην πληρώσουν οι καναλάρχες και οι λοιποί, επιχειρώντας να διαγράψει μνήμες μόλις εφτά μηνών πριν...

Τέλος ο Η. Καματερός τόνισε ότι μόνο με την επανεκλογή του ΣΥΡΙΖΑ και όχι με την κατάθεση των όπλων και την επιστροφή στο παλιό σύστημα θα δικαιωθεί το ΟΧΙ της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού.

aegeanews.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot