Γ.Γ. Υπ. Τουρισμού Γεράσιμος Ζαχαράτος: " Η Κως θα αντιστρέψει το κλίμα υπέρ της"

Αύγουστος 15, 2015
jumbo-banner
Απαντήσεις σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου Σάντυ Λαδικού έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Τουρισμού κ. Ζαχαράτος Γεράσιμος, ενώ περίμεναν την άφιξη του Ελευθέριος Βενιζέλος στο λιμάνι της Κω.
Συγκεκριμένα, ο κ. Ζαχαράτος δήλωσε ότι έχει δημιουργηθεί μία ομάδα κρίσης από την κεντρική διοίκηση, η οποία προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα. Ιδιαίτερη μνεία για το κλιμάκιο, που εργααζόταν στην ταυτοποίηση, αλλά και για την υποστράτηγο της αστυνομίας, που έχουν δώσει κομμάτι ζωής για να λυθεί το θέμα σε συνθήκες πολύ δύσκολες. Κατάφεραν σε μικρό χρονικό διάστημα να ταυτοποιήσουν έναν μεγάλο αριθμό, ενώ δήλωσε ότι σε δύο με τρεις μέρες
θα απεγκλωβιστεί το νησί. 
Είνα ένα φαινόμενο πρωτόγνωρο και διεθνές.. Είναι ενα ζήτημα που θα συνεχιστεί και γι αυτό θα πρέπει να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για πιο άμεσα αποτελέσματα. 
Η Κως θα το ξεπεράσει το πλήγμα στον τουριστικό τομέα. Ο τρόπος αντιμετώπισης θα απωβούν υπέρ της Κω, γιατί ο κόσμος στάθηκε επάξια σε ένα τέτοιο κοινωνικό φαινόμενο. Η εικόνα θα αντιστραφεί τελέιως..!!
Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις
dhras.gr - ρεπορτάζ Σάντυ Λαδικού

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot