"Γνωρίστε" τον Σταύρο Γρύλη μέσα από την ιστοσελίδα του

Μάρτιος 05, 2015
jumbo-banner
Μετά το νέο αυτοκίνητο, ο Σταύρος Γρύλλης έρχεται φανερά ανανεωμένος με νέα ιστοσελίδα. 
 
Μέχρι τώρα οι "fans" του μικρού μας Σταύρου μπορούσαν να μαθαίνουν νέα του μέσω του κοινωνικού δικτύου Facebook, σε μία σελίδα, που έχει συγκεκτρώσει κοντά στους 12.000 επισκέπτες και μέσω youtube, όπου ένα πρόχειρο βιντεάκι με τον Σταύρο να οδηγεί, από την πρώτη μέρα συγκέντρωνε 30.000 "χτυπήματα".
 
Από χθες όμως είναι στον "αέρα" η νέα του ιστοσελίδα, όπου μπορείτε να μάθετε νέα, να δείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό και μία ιστορική διαδρομή. 

Ο Σταύρος φαίνεται αποφασιμένος να πρωταγωνιστήσει το 2015.. Όχι μόνο στην κοινωνική δικτύωση αλλά και στο μηχανοκίνητο αθλητισμό. Άλλωστε, ο ίδιος δηλώνει ότι θα είναι και πάλι στο παγκυπριακό πρωτάθλημα drift, πάντα στην Achna Speedway και θέτει ως επόμενο στόχο του να βρεθεί στην γενέτειρα χώρα του drift, την μακρινή Ιαπωνία.

Εμείς απλά ευχόμαστε στον Σταύρο να συνεχίσει δυναμικά την προσπάθεια του, να μην επαναπαύεται και με τον ίδιο ενθουσιασμό και σκληρή δουλειά να πετύχει τους στόχους και τα όνειρα του.. Η Kostoday, με όποιο τρόπο μπορεί, θα αναδεικνύει την προσπάθεια του. Το ταλέντο υπάρχει, με τα σωστά βήματα θα πάει ψηλά. Πιστεύουμε σε αυτόν..όπως και στο ότι η Κως διαθέτει ταλέντα, που πρέπει να στηριχθούν και να αναδειχθούν.. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot