×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 575

Γεωπονικές εργασίες στα Δημοτικά Γήπεδα Ποδοσφαίρου

Δεκέμβριος 12, 2013
jumbo-banner

Σας ενημερώνουμε ότι, τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013 και με τη λήξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων των Ποδοσφαιρικών Σωματείων των Δημοτικών Ενοτήτων Κω-Δικαίου, θα ξεκινήσουν οι καθιερωμένες γεωπονικές εργασίες συντήρησης (εξαερισμός, επανασπορά χλοοτάπητα, λιπάνσεις) των αγωνιστικών χώρων των Δημοτικών Γηπέδων που διαθέτουν φυσικό χλοοτάπητα:

1. Στο Νέο Δημοτικό Στάδιο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ»
2. Στο Δημοτικό Γήπεδο «ΠΥΛΙΟΥ»
3. Στο Δημοτικό Προπονητήριο «ΦΙΛΙΝΟΣ»
4. Οι ανωτέρω γεωπονικές  εργασίες  θα πραγματοποιούνται  από το προσωπικό των Δημοτικών Γηπέδων  υπό τις οδηγίες του Υπευθύνου Γεωπόνου του Δήμου Κω κ. Δημήτρη Ρουμελιώτη και του συνεργαζόμενου Γεωπόνου κ. Σταμάτη Χατζηδαυΐδ.
5. Το Νέο Δημοτικό Στάδιο «ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ»  και το Δημοτικό Γήπεδο «ΠΥΛΙΟΥ»  θα διατεθούν  για την τέλεση των επίσημων αγώνων των ποδοσφαιρικών σωματείων με την έναρξη των Πρωταθλημάτων Α΄ Κατηγορίας και  Β΄ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Η διάθεση του Δημοτικού Προπονητηρίου «ΦΙΛΙΝΟΣ» στα Ποδοσφαιρικά Σωματεία θα κοινοποιηθεί με Δελτίο Τύπου , κατόπιν των οδηγιών των υπεύθυνων γεωπόνων.
6. Το Δημοτικό Γήπεδο «ΖΗΠΑΡΙΟΥ» το οποίο διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα δίνεται για χρήση όλων των ενδιαφερόμενων Ποδοσφαιρικών Σωματείων, για τη τέλεση των προπονήσεων τους ,για τη διεξαγωγή φιλικών και ποδοσφαιρικών Τουρνουά , σύμφωνα με το  «Πρόγραμμα Προπονήσεων Αγωνιστικής Περιόδου 2013-2014» και κατόπιν συνεννόησης με τη Διεύθυνση του Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω και τους αρμόδιους προπονητές της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΑΣΦΕΝΔΙΟΥ.
 
Με  ιδιαίτερη τιμή,
Υπεύθυνος των Δημοτικών Σταδίων- Γηπέδων
Δημοτικών Ενοτήτων Κω-Δικαίου

Χατζηστέργου Θ. Στέργιος

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot