ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ κατοίκων για τη δημιουργία Κέντρου στο Λινοπότι (βίντεο)

Αύγουστος 26, 2015
jumbo-banner
Μέσα σε εκρηκτικό κλίμα έγινε το απόγευμα, στα γραφεία της Κοινότητας Ασφενδιού, η συζήτηση των κατοίκων για την δημιουργία Κέντρου Πρώτης Υποδοχής στην Κω.
Στην συνάντηση, όπου παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Χατζηκαλύμνιος και Γερασκλής, η επικεφαλής του Οράματος κ. Ρούφα και αρκετοί πολίτες, το παρών έδωσαν και κλιμάκιο της Χρυσής Αυγής, με τους 3 βουέυτές της (Κασσιδιάρη, Παναγιώταρο και Μίχο) που βρίσκονται από το πρωί στο Νησί μας.Οι κάτοικοιο και ο Δήμαρχο εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην δημιουργία Κέντρου Υποδοχής, τόσο στην περιοχή του Λινοπότη, όσο και σε οποιοδήποτε άλλο σημείο, ενώ η κ. Ρούφα, αφού τόνισε ότι υπάρχει απόφαση της προηγούμενης Δημ. Αρχή που αντιτίθεται στην δημιουργία κέντρου υποδοχής στον Λινοπότη, επισήμανε την ανάγκη δημιουργία ενός χώρου προσωρινής υποδοχής σε έκταση που θα βρίσκεται εκτός κατοικημένης περιοχής.Στο τέλος οι κάτοικοι υπέγραψαν ένα κείμενο, δηλώνοντας την αντίθεσή τους στην δημιουργία κέντρου υποδοχής.  

vimatisko.gr

 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot