Απάντηση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στον δήμαρχο Κω

Αύγουστος 12, 2015
jumbo-banner

Στο δήμαρχο της Κω Γιώργο Κυρίτση και τη νέα επίθεση που εξαπέλυσε την Τρίτη απαντά με δήλωσή της στην «Εφ.Συν.» η αναπληρώτρια υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Τασία Χριστοδουλοπούλου, που επισημαίνει ότι ο δήμαρχος «έχει το πανελλήνιο ρεκόρ αδιαφορίας για την πόλη του».

Ζητάει τη συνεργασία του για τη δημιουργία μόνιμου χώρου φιλοξενίας, προκειμένου να δοθεί λύση στη διαχείριση της πολύ αυξημένης προσφυγικής ροής. 

Η δήλωση της κ. Χριστοδουλοπούλου έχει ως εξής: 

«Ο δήμαρχος της Κω, έχει το πανελλήνιο ρεκόρ αδιαφορίας για την πόλη του. Σαμπόταρε τη λύση του ξενοδοχείου Captain Elias και κάθε άλλη λύση φιλοξενίας, πιστεύοντας ότι έτσι θα αποφύγει τις ροές.

Και τώρα που κατάλαβε ότι μ’ αυτήν την τακτική δεν κατάφερε τίποτα, απειλεί, υβρίζει και παραπληροφορεί. Ας ασχοληθεί επιτέλους με το νησί όπως έχει καθήκον και ας συνεργαστεί με τους κρατικούς φορείς για τη λύση του προβλήματος, με τη δημιουργία μόνιμου χώρου φιλοξενίας των προσφύγων στην Κω».

efsyn.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot