Αντίδραση στην εμμονή του κ. Φλαμπουράρη για την δημιουργία HOT SPOT

Ιανουάριος 23, 2016
jumbo-banner

Μετά την σημερινή  δημοσιοποίηση της απάντησης του Υπουργού επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Φλαμπουράρη, είμαστε πεπεισμένοι περισσότερο από ποτέ, ότι οι κύριοι της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, επιχειρούν μεθοδικά και συστηματικά την οικονομική εξόντωση του νησιού μας και τον αφανισμό του από τον τουριστικό χάρτη.

Δεν μπορούμε να ερμηνεύσουμε με κανέναν άλλον τρόπο και με καμία πραγματική και βάσιμη δικαιολογία την εμμονή των "εκτός πραγματικότητας" κυβερνητικών στελεχών στην δημιουργία ΗΟΤ SPOT και μάλιστα σε ένα τόσο νευραλγικό σημείο ενός από τους μεγαλύτερους τουριστικούς προορισμούς της Ελλάδας.

Γιατί μόλις προ εβδομάδος οι τοπικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκαν με τις τοπικές αρχές και φορείς (δεν κλήθηκαν όλοι!) για να δεχθούν προτάσεις και λύσεις,  για εναλλακτικούς χώρους δημιουργίας HOTSPOT προς όφελος του Κωακού λαού; Μόλις πριν μια εβδομάδα μας διαβεβαίωναν ότι θα συνεργαστούν με τις τοπικές αρχές για εύρεση μιας κοινά αποδεκτής λύσης και σήμερα ο κ. υπουργός κάνει στροφή 180 μοιρών; Γιατί άραγε; Μήπως η ενημέρωση για το αποτέλεσμα της συγκέντρωσης που οι ίδιοι διοργάνωσαν δεν ήταν αρεστό στον κ. Φλαμπουράρη;  Ποια είναι οι στάση των κ. Σαντορινιού, Γακη και Καμματερού; Αυτός είναι ο δημοκρατικός τρόπος άσκησης εξουσίας από την πρώτη φορά αριστερή κυβέρνηση, η  κατ’ επιλογή άσκηση της;

Η Τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Κω ενημερώνει τους κύριους της τραγελαφικής πλέον συγκυβέρνησης ότι οι τραμπουκισμοί και ο ετσιθελισμός δεν πρόκειται να περάσει στο νησί μας και ότι μαζί με τους υπόλοιπους Κώους θα μας βρουν απέναντι τους, όχι για λόγους στείρας  πολιτικής αντιπαράθεσης, αλλά για λόγους που έχουν επιχειρήματα και βάση για την προστασία του τόπου μας!

Γραφείο Τύπο Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κω.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot