Ακυρώθηκαν τα σημερινά δρομολόγια της Dodekanisos Seaways λόγω κακοκαιρίας

Απρίλιος 08, 2015
jumbo-banner

Από τη Dodekanisos Seaways ανακοινώνεται ότι εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών και την απαγόρευση απόπλου από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου δεν εκτελέστηκαν σήμερα τα προγραμματισμένα δρομολόγια των ταχύπλοων καταμαράν και ειδικότερα:

Του “Δωδεκάνησος Πράιντ” προς Ρόδο – Σύμη –Κω – Κάλυμνο – Λέρο – Λειψούς – Πάτμο και επιστροφή.

Του “Δωδεκάνησος Εξπρές” προς Χάλκη – Τήλο – Νίσυρο – Κω και επιστροφή. Το δρομολόγιο αυτό θα εκτελεστεί την Κυριακή του Πάσχα με ώρα αναχώρησης 8:30 το πρωί με προσέγγιση και στην Κάλυμνο.

Σήμερα Μ. Πέμπτη εκτελέστηκε στις 10 το πρωί το δρομολόγιο Ρόδος –Σύμη και άμεση επιστροφή με το “Δωδεκάνησος Πράιντ” για την εξυπηρέτηση των αποκλεισμένων κατοίκων του νησιού.
Αύριο Μ. Παρασκευή το “Δωδεκάνησος Εξπρές” θα αναχωρήσει στις 9:30 το πρωί με προορισμό τη Σύμη και επιστροφή στις 3 το απόγευμα.

Σχετικά με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες και τα δρομολόγια της εταιρείας θα ακολουθήσει νεότερη ανακοίνωση.

Οι ενδιαφερόμενοι, για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της εταιρείας στο τηλέφωνο 22410-70590 και στο website www.12ne.gr .

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection