ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΗΚΕ η περιφέρεια που ορίστηκε ως διαχειριστής του HOT-SPOT ΣΤΟ ΛΙΝΟΠΟΤΙ (βίντεο)

Δεκέμβριος 04, 2015
jumbo-banner

Άγνοια για την απόφαση της κυβέρνησης να δημοσιεύσει στο ΦΕΚ την δημιουργία HOT-SPOT στον Λινοπότη με την ευθύνη του ΥΕΘΑ, και της περιφέρειας Ν. Αιγαίου δηλώνει ο έπαρχος Κω, Γ. Χαλκιδιός,

ο οποίος ενημερώθηκε από τους συμπολίτες του όπως μας είπε για την δημοσίευση της απόφασης στο φύλο εφημερίδας της κυβερνήσεως , ενώ άγνοια δήλωσε ότι είχε για την εξέλιξη αυτή και ο περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος με τον οποίο επικοινώνησε σήμερα το πρωί.

Ο κ. Χαλκιδιός ξεκαθαρίζει ότι η περιφέρεια δεν είχε συμφωνήσει σε μια τέτοια απόφαση, και ότι η δημοσιοποίηση της απόφασης στο ΦΕΚ έγινε ερήμην της .

Εν τω μεταξύ ο διοικητής της 80ΑΔΤΕ είναι σε άδεια και ο αντικαταστάτης του μας επιβεβαίωσε ότι ήρθε η εντολή από το υπουργείο εχθές για να ξεκινήσουν άμεσα οι διαδικασίες της εγκατάστασης στον Λινοπότη, οι οποίες προϋποθέτουν αρχικά την χωρομέτρηση από τις υπηρεσίες μηχανικού του στρατού, και τις παρεμβάσεις υποδομών που απαιτούνται.

dhras.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot