ΑΙΣΙΟΔΟΞΑ μηνύματα από την τουριστική έκθεση της Ολλανδίας (φωτό)

Ιανουάριος 15, 2016
jumbo-banner

Τέταρτη μέρα σήμερα στη διεθνή τουριστική έκθεση της Ολλανδίας και παρά τα αρνητικά αριθμητικά νούμερα που ακούγονται, τα μηνύματα θα μπορούσαμε να τα χαρακτηρίσουμε αισιόδοξα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Kostoday, η οποία βρίσκεται εκεί συνεχώς, ναι μεν υπάρχει μείωση συγκριτικά με πέρυσι, η οποία και δικαιολογείται βάσει των φαινομένων που έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα, ωστόσο υπάρχει αυξημένο ενδιαφέρον για τα περίπτερα της Ελλάδας, αλλά και των νησιών.

Το περίπτερο της Κω έχει τραβήξει τα βλέμματα και προς στιγμήν έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού επισκεπτών. Πηγές ανέφεραν ότι εάν η Κως καταφέρει να δείξει θετικό πρόσημο τους μήνες Μαϊο και Ιούνιο, τότε πολύ πιθανό να "κερδίσει" τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο, που συγκριτικά με πέρυσι ήταν χαμένοι και να ισορροπήσει τις απώλειες, φυσικά με τις κατάλληλες δράσεις προβολής και διαφήμισης. Ας μην ξεχνάμε ότι οι τρεις αγαπημένοι προορισμοί των Ολλανδών είναι Ισπανία, Ελλάδα και Τουρκία.

Επομένως, είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για μείωση της τάξεως του 60%, διότι έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε και οφείλει να γίνει προσπάθεια από όλες τις πλευρές για την ανάδειξη της ομορφιάς και της ασφάλειας, που προσφέρει το νησί μας. 

Αξιοσημείωτο είναι ότι πολλοί Ολλανδοί επισκέπτες, παρακολουθούν την Κω μέσα από τις web κάμερες που υπάρχουν σε κεντρικά σημεία του νησιού  παρέχοντας άμεση είκονα σε  μελλοντικούς επισκέπτες και όχι μόνο...

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να λειτουργούν σωστά, μιας και προσφέρουν μικρού κόστους διαφήμιση 12 μήνες το χρόνο..

Θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ και ενημέρωση και για τις επόμενες ημέρες της έκθεσης.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot