"Έφυγε" ο διαπρεπής Δικηγόρος Αντώνης Αβρίθης - Σήμερα 2μμ η κηδεία του στην Αντιμάχεια

Ιανουάριος 10, 2016
jumbo-banner

"Έφυγε" το βράδυ του Σαββάτου από τη ζωή, πλήρης ημερών (σε ηλικία 92 ετών) ο Αντώνης Αβρίθης, εκ των παλαιοτέρων Δικηγόρων της Κω, πατέρας του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου, Παναγιώτη Αβρίθη.

Ο Αντώνης Αβρίθης  υπήρξε διαπρεπής Δικηγόρος και ξεχωριστή προσωπικότητα του νησιού μας.

Ξεχώριζε για την παιδεία, τη γνώση, τον χαρακτήρα, την ευγένεια, την καλοσύνη και την προσφορά του.

Από μικρή ηλικία στο χωριό του στην κοινότητα της Αντιμάχειας πρόσφερε υπηρεσίες ως διερμηνέας, στα δύσκολα χρόνια της κατοχής.

Στην συνέχεια ως μέλος του Δικηγορικού συλλόγου Κω. Πρόσφερε ακόμη τις υπηρεσίες του στο ΔΣ του Γηροκομείου Κω επί μακαριστού Αιμιλιανού.

Προ πενταετίας (επί Δημαρχίας Κ. Καΐσερλη) επελέγη, τιμής ένεκεν, να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο νεοσύστατο θεσμό του "Συνηγόρου του δημότη".

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Κυριακή στις 2μμ στον ΙΝ Αγίας Τριάδος στην Αντιμάχεια.

Συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο, τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Αντί στεφάνων η οικογένεια αποφάσισε τα χρήματα να διατεθούν για τα γεύματα αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως.

aegeanews.gr

ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΔΗΛΩΣΗ ΔΡΑΚΟΥ

Μία ξεχωριστή και άξια προσωπικότητα, ένας δικηγόρος που διαμόρφωσε την ιστορία, ο Αντώνης Αβρίθης, έφυγε από τη ζωή. Κατηρτισμένος επιστήμονας, άνθρωπος ευγενικός, έντιμος, με διάθεση για προσφορά, υπήρξε υπόδειγμα για τους νεότερους.

Ο Αντώνης Αβρίθης, πατέρας του Παναγιώτη Αβρίθη, ξεχώρισε για μία σειρά από στοιχεία της προσωπικότητάς του, για την προσφορά του, για την παιδεία του. Ένα από αυτά, η επιλογή του για την υπηρέτηση του θεσμού του Συνηγόρου του Δημότη, αξίωμα το οποίο αποδέχθηκε, αφού όμως – όπως είχε γίνει γνωστό - αρνήθηκε την αποδοχή της προβλεπόμενης αμοιβής.

Εύχομαι καλό και γαλήνιο ταξίδι στον Αντώνιο Αβρίθη, ελπίζοντας να είναι αιώνια η μνήμη του.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και ελπίζω η ζωή του και η διαδρομή του, να αποτελέσουν παράδειγμα.

Στέφανος Δράκος

Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του εκλεκτού συμπολίτη μας Αβρίθη Αντώνιου

Με μεγάλη θλίψη αποχαιρετούμε τον εκλεκτό συμπολίτη μας κ. Αβρίθη Αντώνιο, ένα από τα παλαιότερα και σημαντικότερα στελέχη μας. Από σήμερα το νησί μας θα είναι φτωχότερο. Ο χαμός του κ. Αβρίθη θα αφήσει μεγάλο κενό στην τοπική κοινωνία αφού ένας πολύ καλός άνθρωπος, ένας εξαιρετικός επιστήμονας και ένας υπέροχος οικογενειάρχης έφυγε από κοντά μας.

Ο πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ και τα στελέχη της τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας εκφράζουμε τα θερμότερα συλλυπητήρια μας στην σύζυγο, στα παιδιά και τα εγγόνια του.

Καλό ταξίδι ΚΥΡΙΕ Αντώνη, να είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει.

Με τιμή

Γραφείο Τύπου Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Κω.  

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot