Έπεσε η αυλαία στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης- ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ η παρουσία της Κω (φωτό)

Ιανουάριος 17, 2016
jumbo-banner
Έπεσε η αυλαία στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης- ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ η παρουσία της Κω (φωτό)

Έκθεση εικόνων

Σήμερα στις 18:00 έπεσε η αυλαία της διεθνούς τουριστικής έκθεσης της Ουτρέχτης, όπου συμμετείχε και η Κως με δικό της αυτόνομο περίπτερο. 

Σε μία από τις πλέον σημαντικότερες τουριστικές εκθέσεις στον ευρωπαϊκό χώρο, η Κως είχε πολύ καλή καλή παρουσία και σύμφωνα με πληροφορίες τις τελευταίες δύο ημέρες η προσέλευση ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική. Μπορεί οι κρατήσεις να παρουσιάζουν μείωση σε σχέση με πέρυσι, ωστόσο υπήρξε ιδιαίτερη προτίμηση στην Ελλάδα και στο νησί μας. 

Σήμερα κατά τη διάρκεια της έκθεσης, το κανάλι ERTL 5, μέσα από την εκπομπή Foute Vrimdem, διοργάνωσε ένα παιχνίδι που έμοιαζε πολύ με αυτό του χαμένου θησαυρού, όπου για παράδειγμα ένας νέος προσπαθούσε να εντοπίσει τα κρυμμένα του ρούχα στο περίπτερο της Κω κ.ο.κ. και με τον τρόπο αυτό προκάλεσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών. Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εκπομπή προβάλεται σε όλη την Ολλανδία και έχει μεγάλη απήχηση στο τηλεοπτικό κοινό. 

Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για του χρόνου, όπου θα περιλαμβάνει και περισσότερες δραστηριότητες.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot