Ένας εκπληκτικός ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ στην παρουσίαση του νέου τραγουδιού του ΠΑΝΟΥ ΜΠΛΕΤΖΑ

Ιανουάριος 20, 2016
jumbo-banner
Ο μεγάλος συνθέτης Μίμης Πλέσσας τίμησε την βραδιά παρουσίασης του νέου του τραγουδιού με τίτλο "Βυζαντινό σημάδι" στις 10 Ιανουαρίου στο Rythmos Stage και δεν θα ήταν δυνατόν να μην βρισκόμαστε εκεί.

​O Πάνος Μπλέτζας σε μια εκπληκτική βραδιά που μύριζε από την ώρα που έμπαινες μέσα ,παλιό Ελληνικό κινηματογράφο παρουσίασε το νέο του τραγούδι "Βυζαντινό σημάδι" σε μουσική Μίμη Πλέσσα και σε στίχους Δημήτρη Ι. Μπρούχου.
Picture

Ενα πρόγραμμα το οποίο κράτησε αμείωτο το κέφι των παρευρισκομένων σε όλη του τη διάρκεια φέρνοντας μουσικές μνήμες από μια μεγαλειώδη εποχή. Μαζί του παρούσα και η δασκάλα του στη μουσική, Στέλλα Χροναίου έδωσε το δικό της στίγμα στο όλο πρόγραμμα και την οποία ο Πάνος Μπλέτζας ευχαρίστησε "επί σκηνής" λέγοντας πως είναι η αιτία που αυτή τη στιγμή κρατάει μικρόφωνο.
Picture

Οταν κάποια στιγμή έφτασε η ώρα για να ακουστεί πρώτη φορά live σε κοινό το νέο τραγούδι, ο Πανος Μπλέτζας κάλεσε στη σκηνή τον Μίμη Πλέσσα για να παίξει ο ίδιος το τραγούδι του. Εκεί νιώσαμε όλοι την αθανασία της ψυχής. Μόλις ο μεγάλος συνθέτης ακούμπησε τα δάχτυλα του στα πλήκτρα, ένας χείμαρρος συναισθημάτων απλώθηκε στην αίθουσα. Τα υπόλοιπα όργανα είχαν σωπάσει και βρισκόμασταν αντιμέτωποι με τη φωνή του Πάνου και το παιχνίδισμα του Μίμη στο πιάνο. Πραγματικά μοναδική στιγμή. 

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot