Οι κλήσεις προς το Skype μπορούν πλέον να καταγραφούν

Σεπτέμβριος 06, 2018 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Στις 4 Σεπτεμβρίου η Microsoft ανακοίνωσε ότι πρόσθεσε τη δυνατότητα εγγραφής κλήσεων στην τελευταία έκδοση του Skype για macOS και to iOS.
Οι προγραμματιστές του Skype υποστηρίζουν ότι η νέα λειτουργία εγγραφής κλήσεων είναι άγνωστη και η εφαρμογή ενημερώνει κάθε συμμετέχοντα της συνομιλίας ότι γράφεται ένα αρχείο.
Η καταγραφή μέσω βίντεο περιλαμβάνει εικόνες από τις οθόνες όλων των εμπλεκόμενων χρηστών και μπορεί να αποθηκευτεί ή να προωθηθεί εντός 30 ημερών. Η επιλογή εγγραφής ήχου λείπει προς το παρόν. Τόσο στην έκδοση για κινητά όσο και για Mac, η εγγραφή κλήσεων μπορεί να ξεκινήσει κάνοντας κλικ στο εικονίδιο «+» στο κάτω μέρος της οθόνης και επιλέγοντας την επιλογή «Έναρξη εγγραφής». Μετά την έναρξη της εγγραφής, οι συμμετέχοντες θα λάβουν μια ειδοποίηση.
Η νέα λειτουργία διατίθεται σε μια ενημερωμένη έκδοση του Skype, η οποία μπορείτε να την κατεβάσετε από την ιστοσελίδα Skype ή του App Store.

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection