Όλα όσα περιμένουμε να δούμε στην παρουσίαση της Apple τη Δευτέρα

Ιούνιος 07, 2015
jumbo-banner

Το WWDC 2015 είναι προ των πυλών και η Apple αναμένεται να μας παρουσιάσει νέα προϊόντα και υπηρεσίες!

Στην παρουσίαση της Apple τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος, η Apple αναμένεται να μας παρουσιάσει πολλά νέα προϊόντα και υπηρεσίες και με αφορμή αυτό, οι φήμες όλο και φουντώνουν.
iOS 9 & OS X 10.11
Αρχικά με βάση τις πληροφορίες περιμένουμε να δούμε τα αναβαθμισμένα iOS 9 και OSX 10.11 τα οποία θα διαθέτουν νέες λειτουργίες και υπηρεσίες χωρίς πολλές αλλαγές (εκτός από την αλλαγή γραμματοσειράς) στην εμφάνιση ενώ θα δούμε και την ενσωμάτωση της εφαρμογής Beats ως Music app με σκοπό τον ανταγωνισμό με το Spotify και το Tidal. 

 
Χάρτες
Οι χάρτες φαίνεται να είναι ακόμα ένα θέμα που θα επικεντρωθεί η Apple στην παρουσίαση της μιας και τον τελευταίο καιρό έχει κάνει πολλές εξαγορές εταιριών με σκοπό την αναβάθμιση της υπηρεσίας της κι έτσι αναμένεται να δούμε ανανεωμένους χάρτες που θα προσφέρουν πληροφορίες για τα μέσα μαζικής μεταφοράς καθώς και μεγαλύτερη ακρίβεια θέσης σε εσωτερικούς χώρους, λειτουργία εξαιρετικά χρήσιμη για αεροδρόμια ή εμπορικά κέντρα.
 
“Έξυπνο” σπίτι


Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει τη δική της πρόταση για το “έξυπνο” σπίτι με κάποια εφαρμογή για το HomeKit, η οποία θα ελέγχεται από το iPhone, το iPad ή το Apple Watch.
Apple TV
Κάθε χρόνο περιμένουμε την Apple να μας παρουσιάσει τη δική της τηλεόραση όμως αυτό δεν έχει γίνει ακόμα πραγματικότητα. Οι φήμες πάντως θέλουν την εταιρία να παρουσιάζει τη νέα Apple TV η οποία θα έχει ανανεωμένο interface, ισχυρότερο hardware, φωνητικές εντολές μέσω της Siri και φυσικά δυνατότητα πρόσβασης στο App Store.
Η Apple δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα κάποια πληροφορία σχετικά με την παρουσίαση της οπότε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα 8 Ιουνίου στις 20.00 ώρα Ελλάδος όπου θα μας λυθούν όλες οι απορίες.
newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot