Το Twitter βάζει τέλος στον περιορισμό των 140 χαρακτήρων - ΒΙΝΤΕΟ

Ιανουάριος 06, 2016
jumbo-banner

Δυνατότητα για μεγαλύτερες αναρτήσεις σχεδιάζει να δώσει το Twitter, παρέχοντας την ευκαιρία στους χρήστες που το επιθυμούν να επεκταθούν πολύ πέρα από τους 140 χαρακτήρες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το μέσο κοινωνικής δικτύωσης σκοπεύει να λανσάρει  μέχρι το τέλος του τρίτου τριμήνου την υπηρεσία των μεγάλων tweets ή supertweet, όπως αποκαλεί χαρακτηριστικά. Το όριο για τις μεγάλες αναρτήσεις θα επεκταθεί στους 10.000 χαρακτήρες. Όσο δηλαδή είναι  και το όριο στα απευθείας μηνύματα.

Ωστόσο, επειδή οι 140 χαρακτήρες αποτελούν μέχρι στιγμής το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Twitter το οποίο το ξεχωρίζει και από τα υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι ιθύνοντες της εταιρείας πιστεύουν ότι ο σχεδιασμός παίζει σημαντικό ρόλο γι ‘ αυτό και θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το Twitter δοκιμάζει αυτή τη στιγμή μία εκδοχή του προϊόντος όπου οι αναρτήσεις θα εμφανίζονται όπως ακριβώς είναι σήμερα στην αρχική σελίδα του χρήστη, με τη διαφορά ότι θα παρέχεται  η δυνατότητα για περισσότερο περιεχόμενο.

Έτσι, με ένα κλικ στο tweet αυτό θα επεκτείνεται αποκαλύπτοντας το επιπλέον κείμενο. Το σχέδιο όμως αυτό ενδέχεται να μην είναι το τελικό.

Δείτε το βίντεο εδώ:

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot