Το Super Mario στο Iphone;

Μάρτιος 31, 2015
jumbo-banner

Ο developer Erik Roystan Ross δημιούργησε μία εκδοχή του Super Mario 64 HD χρησιμοποιώντας ένα plugin της μηχανής γραφικών Unity, ανοίγοντας μας την όρεξη σχετικά με το τι μπορούμε να δούμε στις συσκευές μας στο κοντινό μέλλον με τις επίσημες πλέον ευλογίες της Nintendo*:

* Υπενθυμίζουμε πως στις 17 Μαρτίου η Nintendo ανακοίνωσε επίσημα πως αναπτύσσει games για smartphones και tablets:

Χρειάστηκε να περάσουν μερικά χρόνια και να δει την πλάτη των Sony, Microsoft στον χώρο των παιχνιδοκονσολών για να πάρει τελικά τη μεγάλη απόφαση και να αποφασίσει να ασχοληθεί με τα mobile games.

Όμως, κάλλιο αργά παρά ποτέ θα πούμε εμείς και περιμένουμε πλέον με ανυπομονησία τα πρώτα επίσημα games της Nintendo για smartphones και tablets!

Η εταιρεία ανακοίνωσε από κοινού τη συνεργασία της με την DeNA και επιβεβαίωσε ότι θα δημιουργήσει νέους τίτλους με τους γνωστούς ήρωες της (Mario, Zelda, Kirby κλπ.) αντί να προχωρήσει σε porting των τίτλων από τα Wii U και Nintendo 3DS.

“Προκειμένου να προσφέρουμε μια νέα εμπειρία gaming για έξυπνες συσκευές, θα είναι διαθέσιμοι όλοι οι χαρακτήρες της Nintendo στο πλαίσιο της συνεργασίας μας”

Εκτός από τις φορητές συσκευές, οι Nintendo και DeNA σχεδιάζουν την ανάπτυξη μιας online συνδρομητικής υπηρεσίας που θα είναι προσβάσιμη από smartphones, tablets, Windows PCs και συστήματα της Nintendo!

Φανταζόμαστε ότι θα περιλαμβάνει την πλειοψηφία των τίτλων (παλιών και νέων) και για πρώτη φορά στην ιστορία της θα ανοίξει την αγορά της σε ξένες πλατφόρμες.


iphonehellas.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot