Το PayPal.Me αλλάζει τις online πληρωμές

Σεπτέμβριος 03, 2015
jumbo-banner

Το PayPal.Me είναι η νέα υπηρεσία ανταλλαγής χρημάτων μεταξύ των χρηστών του PayPal για αμεσότερες πληρωμές μέσω ενός απλού URL. 

Με το PayPal.Me αρκεί να γίνει διαμοιρασμός του κατάλληλου link μεταξύ των ενδιαφερόμενων μέσω ενός μηνύματος ή ενός email σε ένα blog ή ένα προφίλ στα social media. Με ένα κλικ στο link αυτό, μεταφέρονται αυτόματα τα χρήματα από τον ένα λογαριασμό PayPal σε έναν άλλο, με χαρακτηριστική ευκολία.

Το καλό είναι ότι τα links μπορούν να γίνουν προσωπικά, για παράδειγμα του τύπου paypal.com/pestaola, έτσι ώστε να μην μπερδεύεται κανείς με την αποστολή των χρημάτων του.

Η νέα υπηρεσία είναι ιδιαιτέρως χρήσιμη για όσους εργάζονται ως ανεξάρτητοι συνεργάτες και θέλουν να λάβουν την πληρωμή τους για ένα έργο που έχουν ολοκληρώσει για πελάτες που δεν βρίσκονται κοντά τους γεωγραφικά.

Αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο η υπηρεσία PayPal.Me είναι διαθέσιμη στις χώρες ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Αυστραλία, Καναδά, Ρωσία, Τουρκία, Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία, Βέλγιο, Νορβηγία, Δανία, Ολλανδία, Ελβετία και Αυστρία.

Είναι προφανές ότι στην Ελλάδα, με το καθεστώς των capital controls, η νέα υπηρεσία του PayPal δεν μπορεί να είναι διαθέσιμη, αλλά ελπίζουμε να αρθούν σύντομα, ώστε να μπορούμε να δούμε το PayPal.Me και στην χώρα μας.

pestaola.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot