Το iPhone 6s ήρθε στην Ελλάδα! (βίντεο)

Οκτώβριος 09, 2015
jumbo-banner

Από τις 9 Οκτωβρίου τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus κυκλοφορούν σε 40 ακόμα χώρες μεταξύ των οποίων είναι και η Ελλαδα.

Τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus διαθέτουν οθόνες Retina 4,7" και 5,5" αντίστοιχα, και έχουν βελτιωμένα τεχνικά χαρακτηριστικά σε σχέση με τους προκατόχους τους, πιο ανθεκτικά κατασκευασμένο αλουμίνιο, ταχύτερο Α9 επεξεργαστή, δυνατότητες 4Κ video αλλά και νέα τεχνολογία 3D Touch αυξάνοντας τις δυνατότητες λειτουργίας των τηλεφώνων, ενώ θα είναι διαθέσιμα σε τέσσερα χρώματα, χρυσό, γραφίτης, ασημί και ροζ χρυσό.

Η τιμή του iPhone 6S θα ξεκινάει λίγο κάτω από τα 800 ευρώ (789€) και θα φτάνει μέχρι τα 999€ στην έκδοση των 128GB ενώ για το iPhone 6S Plus η τιμή θα είναι από 899€ και θα φτάνει μέχρι τα 1099€ στην έκδοση των 128GB.

Τέλος τα νέα iPhone 6S και iPhone 6S Plus θα είναι διαθέσιμα από όλους τους παρόχους κινητής τηλεφωνίας ενώ λόγω μεγάλης ζήτησης δεν αποκλείεται να παρατηρηθούν προβλήματα με τη διαθεσιμότητα τους σε μερικές εκδόσεις και χρώματα.

newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot