Το παιχνίδι Candy Crash Saga θα εμπεριέχεται στα Windows 10

Μάιος 18, 2015
jumbo-banner

Όταν τα Windows 10 της Microsoft διατεθούν επίσημα στην αγορά, αργότερα μέσα στο τρέχον έτος, θα είναι εξοπλισμένα εκτός από τα νέα χαρακτηριστικά και με νέα παιχνίδια.

Ο λόγος για το δημοφιλές παιχνίδι Candy Crash Saga της εταιρείας King, το οποίο θα είναι προ-εγκατεστημένο στο λειτουργικό σύστημα μαζί με τα κλασσικά Ναρκαλιευτή και Πασιέντζα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί εάν το παιχνίδι θα έχει διαφορές από την «φορητή» του έκδοση, αφού έχει σχεδιαστεί με κύριο γνώμονα τις οθόνες αφής των συσκευών κινητής τηλεφωνίας και των tablets. Οι χρήστες των συστημάτων που ενσωματώνουν τα Windows 10 θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν το παιχνίδι με το ποντίκι του υπολογιστή ή το δάχτυλό τους στα συστήματα που διαθέτουν λειτουργίες αφής.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ίσως μοιάζει ως περίεργη επιλογή για το λειτουργικό, ωστόσο αποτελεί μέρος της επιτυχούς συνεργασίας μεταξύ της Microsoft και της King, αναφέρει σε άρθρο του το βρετανικό περιοδικό Wired.

«Το Candy Crash Saga ήταν το πρώτο παιχνίδι που διαθέσαμε τον Δεκέμβριο μαζί με το λειτουργικό σύστημα Windows Phone», δήλωσε ο διευθυντής της King, Ρικάρντο Ζακόνι. «Πρόσφατα, επεκτείναμε αυτή την εταιρική μας σχέση ώστε να περιλαμβάνεται και στα Windows 10. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαζόμαστε με τη Microsoft και να φέρουμε στο κοινό το Candy Crash μαζί με τα Windows 10», πρόσθεσε ο ίδιος.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι της King δεν θα είναι ο μοναδικός τίτλος που θα εμπεριέχεται στο επερχόμενο λειτουργικό της Microsoft. Όπως επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία, περισσότερα παιχνίδια της King θα είναι διαθέσιμα, ωστόσο καμία από τις δύο πλευρές δεν έχει δώσει περαιτέρω σχετικές πληροφορίες.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot