Το επόμενο iPad θα έρθει με γραφίδα και 3D handwriting

Ιανουάριος 20, 2015
jumbo-banner

Το επόμενο iPad θα είναι περίπου 12 ίντσες και θα διατίθεται προαιρετικά με γραφίδα και 3D handwriting. Η Apple έως τώρα έδειχνε μία "αντιπάθεια" προς τις γραφίδες, καθώς τις θεωρούσε περιττές, όπως είχε δηλώσει και ο Steve Jobs σε παλαιότερες παρουσιάσεις συσκευών.

Σύμφωνα όμως με τον έγκυρο αναλυτή της KGI Securities, Ming-Chi Kuo, που ασχολείται με τις πατέντες της Apple και δίνει πληροφορίες, το επόμενο iPad θα έρθει περίπου στις 12 ίντσες και θα διατίθεται προαιρετικά με γραφίδα, όπως συμβαίνει με το Samsung Galaxy Note 10.1.

Η φημολογούμενη συσκευή, με πιθανή ονομασία iPad Pro ή iPad Air Plus, θα έχει σύμφωνα με τον αναλυτή, οθόνη 12,9 ιντσών, ενώ την φόρτιση για λόγους οικονομίας θα αναλάβει ένας Lightning Connector, χωρίς δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

Επίσης, το iPad Pro αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του 2015, ενώ η γραφίδα θα προσθέσει νέες δυνατότητες στη συσκευή, όπως 3D handwriting.

Τέλος, οι πληροφορίες πριν από ένα μήνα έκαναν λόγο για οθόνη στις 12,2 ίντσες και επεξεργαστή τον νέο A9.

pcmagazine.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot