Τα 10 πολυαναμενόμενα video games του 2015

Ιανουάριος 02, 2015
jumbo-banner

Παιχνίδια υπάρχουν πολλά. Ψάξαμε και βρήκαμε τα μεγαλύτερα ονόματα που αναμένεται να κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο.

Το 2014 ήταν μια καλή χρονία για τα video games. Μερικά από αυτά έσκισαν στις πωλήσεις (Assassin's Creed IV: Black Flag, Grand Theft Auto V, Battlefield, The LEGO Movie Videogame, Call Of Duty: Ghosts, Titanfall). Ορισμένα άλλα ξεχώρισαν για διαφορετικούς λόγους, όπως η πρωτοτυπία τους, η εθιστικότητά τους ή πολύ απλά το μεγάλο fun factor που προσέφεραν (The Evil Within, Mario Kart 8, Child of Light, P.T., South Park: The Stick of Truth, Far Cry 4, The Wolf Among Us, Dark Souls 2, Bayonetta 2, Super Smash Bros. for Wii U, Middle-earth: Shadow of Mordor, Alien: Isolation, Dragon Age: Inquisition, Destiny).

Όμως, και το 2015 φαίνεται ικανό να μας χαρίσει δυνατά παιχνίδια που ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε, κι ελπίζουμε να φανούν αντάξια των προσδοκιών μας. Μια δοκιμή θα μας πείσει... Μέχρι τότε, αυτά είναι δέκα από τα πιο πολυαναμενόμενα video games που θα κυκλοφορήσουν τον επόμενο χρόνο.

No Man's Sky

Μια μικρή εταιρία από τη Μεγάλη Βρετανία θα κυκλοφορήσει ένα διαφορετικό και φιλόδοξο παιχνίδι, με σαφείς αναφορές σε παλιότερες δεκαετίες. Μένει να δούμε αν ο φανταστικός κόσμος που χτίζουν φανεί πολύπλοκος και προσεγμένος όσο με την πρώτη ματιά.
Πλατφόρμες: PC, PS4

Below

Χαριτωμένο φαίνεται το Below, κάτι σαν Zelda αλλά σε πιο σκοτεινό, υπόγειο και λαβυρινθώδες… Ελπίζουμε να προκαλέσει ώρες εξερευνήσεων.
Πλατφόρμες: PC, Xbox One

Bloodborne

Βίαιο και σκοτεινό RPG, φαίνεται ικανό να προσφέρει ώρες ψαξίματος και μάχης. Κι όλα αυτά σε έναν κόσμο ανατριχιαστικό με gothic αναφορές.
Πλατφόρμα: PS4

Star Wars: Battlefront

Είναι αλήθεια πως τα παιχνίδια βασισμένα στο Star Wars είναι άλλα καλύτερα, άλλα χειρότερα. Αλλά τώρα που ανακοινώθηκε η καινούργια κινηματογραφική τριλογία, ίσως ήρθε η στιγμή για το κατάλληλο και απαραίτητο reboot και της σειράς Battlefront.
Πλατφόρμες: PC, Xbox One, PS4

Persona 5

Αυτή η σειρά RPG μας έχει δώσει πάντα αξιόλογα παιχνίδια, οπότε δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην περιμένουμε κάτι αντίστοιχο και τώρα. To trailer δεν έδειξε σχεδόν τίποτα, αλλά ανυπομονούμε…
Πλατφόρμες: PS3, PS4

Mortal Kombat X

Ναι, η στιγμή για το καινούργιο Mortal Kombat πλησιάζει! Χαραγμένο όσο λίγα στις παιδικές μας αναμνήσεις, διατηρεί ακόμα κάτι που μας τραβάει πίσω. Το trailer με τη μάχη Sub-Zero και Scorpion φαίνεται πορωτικό!
Πλατφόρμες: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Halo 5: Guardians

Η σειρά Halo έχει τους φανατικούς υποστηρικτές της που απαιτούν κάθε φορά βελτιωτικές αλλαγές. Χωρίς να ξέρουμε πολλά ακόμα, ελπίζουμε το gameplay να είναι τόσο φανταστικό όσο φαίνεται, πράγμα που είναι το πραγματικά δυνατό του ατού.
Πλατφόρμα: Xbox One

Batman Arkham Knight

Τα παιχνίδια που είναι βασισμένα στη μυθολογία του Batman είναι ίσως από τα πιο αξιοπρεπή συγκριτικά με τα υπόλοιπα παρόμοιου είδους. Τούτο φαντάζει σε πρώτη φάση ακόμα πιο ακραίο και ριζοσπαστικό, που σημαίνει περισσότερο fun!
Πλατφόρμες: PC, PS4, Xbox One

Final Fantasy XV

Ναι, η αλήθεια είναι πως οι φανατικοί του Final Fantasy έχουμε καιρό να ενθουσιαστούμε, οπότε ίσως έφτασε η κατάλληλη στιγμή. Τα trailers είναι πολλά και εντυπωσιακά. Αναμένουμε εναγωνίως!
Πλατφόρμες: PS4, Xbox One

The Legend of Zelda

Το επόμενο The Legend of Zelda φαντάζει το πιο grande και πιο εντυπωσιακό από ποτέ. Τεράστιος λεπτομερής κόσμος που μας περιμένει να τον εξερευνήσουμε. Το θέμα είναι το Wii U…
Πλατφόρμα: Wii U

protothema.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot