Σχεδόν έτοιμο το πρώτο αυτοκίνητο της Google

Μάιος 19, 2015 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

H Google ανακοίνωσε πως το πρωτότυπο αυτόνομαο αυτοκίνητό της έχει φτάσει πια σε τελικό στάδιο εξέλιξης και οι δοκιμές του πραγματοποιούνται πλέον σε δημόσιους δρόμους.

Οι πρώτες δοκιμές θα γίνουν κοντά στα αρχηγεία της Google, στο Mountain View στην Καλιφόρνια της Αμερικής, ενώ να σημειωθεί πως για λόγους ασφαλείας σε περιορισμένη ταχύτητα η οποία δεν θα ξεπερνά τα 40 χλμ./ώρα.

Εν αρχή, το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με ένα τιμόνι το οποίο αφαιρείται σχετικά εύκολα, με τα απαραίτητα πεντάλ γκαζιού και φρένου ώστε αν χρειαστεί, να διορθώσει το οποιοδήποτε λάθος ο «οδηγός ασφαλείας».

Η Google ισχυρίζεται πως η παραπάνω ενέργεια γίνεται προληπτικά και όσο το αυτοκίνητό της βρίσκεται ακόμη στο στάδιο εξέλιξης, έστω και στο τελικό. Αναφέρει πως δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα όταν δοθεί το επίσημο πράσινο φως για την κυκλοφορία του στους δρόμους.


e-typos.com

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection