Στις 21 Μαρτίου οι ανακοινώσεις της Apple για το νέο μικρότερο iPhone

Μάρτιος 12, 2016
jumbo-banner

Αναμένεται να παρουσιαστεί το iPhone SE, το τηλέφωνο που θα είναι μικρό σε μέγεθος όσο το iPhone 5, αλλά και γρήγορο όσο το iPhone 6

Άλλη μία μεγάλη ημέρα για τους λάτρεις των προϊόντων της Apple προστέθηκε στο ημερολόγιο. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι στις 21 Μαρτίου θα πραγματοποιήσει εκδήλωση, στην οποία εικάζεται ότι θα παρουσιαστεί μια νέα, μικρότερη εκδοχή του iPhone και ο διάδοχος του iPad Air 2.

Η ανακοίνωση ήταν, όπως συνήθως, λιτή: let us loop you in. Δηλαδή, σε ελεύθερη μετάφραση, αφήστε μας να σας βάλουμε στο θέμα.

Στις 21 Μαρτίου προβλέπεται να ανακοινωθεί το iPhone SE, το τηλέφωνο που πιστεύεται ότι θα είναι μικρό σε μέγεθος όσο το iPhone 5, αλλά και γρήγορο όσο το iPhone 6.

Το δεύτερο προϊόν που αναμένεται να παρουσιαστεί είναι ένα iPad 10 ιντσών, το οποίο θα είναι ο διάδοχος του iPad Air 2.

Η εκδήλωση παρουσίασης των νέων προϊόντων θα πραγματοποιηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα από ό,τι αρχικά προγραμματιζόταν και συγκεκριμένα μια ημέρα νωρίτερα από τις πρώτες τοποθετήσεις στη δικαστική διαμάχη της Apple με το FBI, για το αν πρέπει ή όχι να χαλαρώσει τις δικλίδες ασφαλείας που χρησιμοποιούνται στα iPhone με αφορμή την υπόθεση με το μακελειό στο Σαν Μπερναντίνο.

protothema.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot