Σε ποια χρώματα θα κυκλοφορήσει το νέο Galaxy S6

Φεβρουάριος 04, 2015
jumbo-banner

Η Samsung λέγεται ότι θα ξεκινήσει «από το μηδέν», με το σχεδιασμού του νέου τηλεφώνου που αποτελεί τη ναυαρχίδα της, το Galaxy S6 και το Blog Sam Mobile αποκαλύπτει κάποια από τα χαρακτηριστικά του.

Το Blog Sam Mobile λέει ότι το Galaxy S6 θα βγει σε τέσσερα διαφορετικά χρώματα: σκούρο μπλε, τυρκουάζ, χρυσό και λευκό.

Η Samsung προσέφερε συνήθως σε χρυσό, λευκό και σκούρο μπλε, εκδόσεις των τηλεφώνων της, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε μια επιλογή τυρκουάζ χρώματος.

Το Sam Mobile έχει ιστορικό, όταν πρόκειται για διαρροή νέων προϊόντων της Samsung, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία δημοσίευσε κάποιες φωτογραφίες των smartphones A-series της Samsung, που αποδείχθηκαν ότι ήταν ακριβείς.

Εδώ είναι η παλέτα των χρωμάτων που μπορούμε να περιμένουμε για το S6, την οποία δημοσίευσε την Τρίτη το Sam Mobile.

GalaxyS6Colors

Εκτός από την νέα επιλογή χρώματος, η Samsung αναμένεται να εφαρμόσει ένα νέο, καθαρότερο σχεδιασμό που περιλαμβάνει μεταλλική επένδυση παρόμοια με το Galaxy Α7 και το Galaxy Note 4. Εδώ είναι μια εικόνα που διέρρευσε το PhoneArena την περασμένη εβδομάδα που δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει.

Galaxy S6 Photo Back

Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα την 1η Μαρτίου, όταν η εταιρεία θα ανακοινώσει το νέο τηλέφωνο της σε συνέντευξη Τύπου στη Βαρκελώνη.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot