Προσοχή! Αυτό το url θα σας κρασάρει το iPhone

Ιανουάριος 26, 2016
jumbo-banner

Όσο και εάν μπείτε στον πειρασμό, μην κλικάρετε το url crashsafari.com από το iPhone. Θα κρασάρει τον browser πιθανότατα και την ίδια την συσκευή!

Ήδη κάποιοι το δοκίμασαν και διαπίστωσαν πως η επίσκεψη σε αυτή την σελίδα κρασάρει τουλάχιστον τα iPhone 6S and an iPhone 5S τα οποία τρέχουν τα προγράμματα iOS 9.2.1 αλλά και τα iPhone 6 που «τρέχουν» το iOS 9.2.

Με άλλα λόγια εάν χρησιμοποιείτε ένα από τα iPhone που βρίσκονται αυτή την περίοδο προς διάθεση την αγορά, τότε αυτό το url αποτελεί τον τελευταίο κίνδυνο για το κινητό σας.

Οι τολμηροί ή όσοι δεν μπορούν να αντισταθούν στον πειρασμό και επιλέξουν να κλικάρουν το url, θα δουν τη σελίδα να προσπαθεί να «ανοίξει» για κάποια δευτερόλεπτα και στη συνέχεια το Safari κρασάρει ή γίνεται αυτόματα reboot στο iPhone. Ανάλογα με τις ρυθμίσεις που έχετε κάνει πιθανότατα θα χάσετε κάποια tabs.

Η Apple δεν απάντησε άμεσα στο αίτημα της αμερικανικής έκδοσης της Huffington Post να σχολιάσει το θέμα ενώ ειδικοί αναφέρουν πως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot