Πέντε νέες εφαρμογές για συσκευές iOS

Φεβρουάριος 24, 2015
jumbo-banner

Οργανώστε από ταξίδια μέχρι τα email σας

Με πάνω από ένα εκατομμύριο εφαρμογές να κυκλοφορούν ήδη στην αγορά και δεκάδες να παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε καθημερινή βάση είναι δύσκολο να καταφέρει κανείς να είναι «μέσα σε όλα» αναφέρει το newsbeast.gr.

Για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε πέντε νέες εφαρμογές, που απευθύνονται σε χρήστες συσκευών iOS και θα σας βοηθήσουν να οργανώσετε από το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο μέχρι… τον επόμενο ταξιδιωτικό προορισμό σας.

1.Hopper
hopper

Με τη συγκεκριμένη εφαρμογή θα μπορέσετε να εξοικονομήσετε χρήματα (έως και 40% σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του Business Insider) από τα επόμενα αεροπορικά σας ταξίδια, καθώς ελέγχει συνεχώς τις τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων και σας ενημερώνει για τις καλύτερες ημερομηνίες για να αγοράσετε ένα εισιτήριο στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Διατίθεται δωρεάν.

2. Detour
detour

Η εφαρμογή Detour είναι ιδανική για όσους θέλουν να ανακαλύπτουν συνεχώς νέα πράγματα και να μαθαίνουν νέες ιστορίες. Προσφέρει έξι location-based διαδρομές στο Σαν Φρανσίσκο, επιτρέποντας στους χρήστες να ανακαλύψουν τις λιγότερο γνωστές περιοχές γύρω από την πόλη, ακούγοντας τις ιστορίες που κουβαλούν από έναν ειδικό αφηγητή.

Διατίθεται δωρεάν.

3. Alfred
alfred

Με την εφαρμογή Alfred θα μπορέσετε να λειτουργήσετε τις Mac apps μέσα από το iPhone ή iPad σας, καθώς επίσης να ελέγξετε τη μουσική σας, ή να κλειδώσετε τον Mac σας από απόσταση.

Τιμή: 4,99 δολάρια.

4. Khan Academy
khan

Αν σας αρέσει να μαθαίνετε συνεχώς καινούρια πράγματα, η εφαρμογή Khan Academy θα γίνει η αγαπημένη σας ενασχόληση. Με περισσότερα από 5.000 βίντεο και ασκήσεις (με άμεση ανατροφοδότηση) είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος για να μαθαίνετε κάτι νέο από την άνεση του σπιτιού σας.

Διατίθεται δωρεάν.

5. TL;DR Email
tred

Η εφαρμογή TL;DR Email οργανώνει το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο με τέτοιο τρόπο, ώστε τα μηνύματα να εμφανίζονται σαν αναρτήσεις 30 λέξεων περίπου, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε σαν να ήταν news feed σε blog και να απαντήσετε με τον ίδιο τρόπο, όπως γίνεται στο Facebook.

Διατίθεται δωρεάν.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot