Ο Steve Jobs σώζει για ακόμα μία φορά την Apple!

Δεκέμβριος 19, 2014
jumbo-banner
Με κατάθεση από τον ίδιο τον Steve Jobs η Apple καταφέρνει να γλιτώσει πρόστιμο 1 δισ. δολάρια
 
Tο Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Καλιφόρνιας απάλλαξε την Τρίτη την Apple από τις κατηγορίες περί μονοπωλιακών πρακτικών που αντιμετώπιζε στην πολύκροτη υπόθεση των iPod με τη βοήθεια του Steve Jobs.
 
Οι κατηγορίες κατά της Apple, αφορούσαν το iTunes το οποίο ανάγκαζε τα iPod να διαγράφουν όλα τα τραγούδια που δεν είχαν αγοραστεί από το κατάστημα της εταιρίας, όμως όπως φαίνεται η Apple κατάφερε να πείσει τους ενόρκους ότι τα μέτρα που έλαβε είχαν ως στόχο να βελτιώσουν «την καταναλωτική εμπειρία» με σειρά βελτιώσεων και νέων χαρακτηριστικών, ενώ παράλληλα ενισχύθηκε και η ασφάλεια των συσκευών της αποτρέποντας την είσοδο malware και "πειρατικού περιεχομένου" σε αυτές.
 
Στο δικαστήριο κατέθεσαν μεγάλα κεφάλια της Apple όπως ο Eddy Cue και ο Phil Schiller όμως όπως φαίνεται η Apple γλίτωσε το πρόστιμο του 1 δισ. δολαρίων με την κατάθεση του Steve Jobs, με ένα βίντεο που καταγράφηκε το 2011, έξι μήνες πριν τον θάνατό του το οποίο όπως φαίνεται έπαιξε σημαντικό ρόλο.
 
newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot