Οι πρώτες φήμες για το iPhone 7: Θα είναι πιο λεπτό, αδιάβροχο και με καλύτερη μπαταρία

Δεκέμβριος 01, 2015
jumbo-banner

Μόλις πριν από δύο μήνες η Apple λάνσαρε στην αγορά το iPhone 6S, ωστόσο ήδη άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες για το πως θα είναι το επόμενο μοντέλο, το iPhone 7.

Η ανακοίνωση για την κατασκευή του επόμενου υπερκινητού της Apple αναμένεται να γίνει τον Σεπτέμβριο του 2016, ενώ στην αγορά θα κυκλοφορήσει ένα μήνα αργότερα, τον Οκτώβριο.

Θα είναι διαφορετικό από τους προκατόχους του
Η Apple τη μία χρονιά βγάζει ένα ανανεωμένο σε σχέδιο και εμφάνιση iPhone δίνοντας του νέα ονομασία (iPhone 4, 5, 6) και την επόμενη χρονιά κάνει κάποιες βελτιώσεις στις λειτουργίες του τηλεφώνου προσθέτοντας στην ονομασία του ένα «S» (iPhone 4S, 5S, 6S). Το 2016 είναι η χρονιά που θα πρέπει η εταιρεία να παρουσιάσει ένα νέο μοντέλο το 7, το οποίο θα έχει σαφείς διαφορές από το 6 και το 6S.

Φήμες πως δεν θα έχει κουμπί αφετηρίας (home button)
Ειδικοί υποστηρίζουν πως η Apple είναι έτοιμη να αφαιρέσει το κουμπί αφετηρίας (home button) από το iPhone προκειμένου να μπορέσει να δώσει ακόμα μεγαλύτερη οθόνη στο τηλέφωνο. Αν αυτό συμβεί τότε η εταιρεία θα πρέπει να μεταφέρει (μάλλον) στο πλάι τη λειτουργία ξεκλειδώματος «Touch ID».

Αναμένεται σημαντική αναβάθμιση στην οθόνη
Ο αναλυτής της Apple Gene Muster πιστεύει επίσης ότι η εταιρεία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει οθόνη με επικάλυψη από ζαφείρι, όπως έχει κάνει σε κάποια μοντέλα του Apple Watch. Αυτό θα καθιστούσε πιο ανθεκτικό σε πτώσεις ή χτυπήματα .

Βελτιώσεις και στην μπαταρία
Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι η αιώνια ανησυχία των κατασκευαστών κάθε smartphone. Και σε αυτόν τον τομέα η Apple αναμένεται να κάνει αλλαγές προκειμένου να κρατάει περισσότερο η μπαταρία. 

Ενδεχομένως να είναι αδιάβροχο
Μία από τις φήμες που κυκλοφορούν και σίγουρα έχει ενθουσιάσει τους φανατικούς των iPhones είναι πως υπάρχουν σκέψεις το iPhone 7 να είναι αδιάβροχο. Υπενθυμίζεται εξάλλου πως το iPhone 6S είναι πολύ πιο ανθεκτικό στο νερό από ό,τι τα προηγούμενα μοντέλα. Μάλιστα η Apple έχει ήδη την εμπειρία της αδιάβροχης συσκευής με το Apple Watch IPX7 , το οποίο έχει τη δυνατότητα να βυθιστεί σε ένα μέτρο νερό για μισή ώρα .

Θα μπορούσε να είναι ακόμα πιο λεπτό 
Το iPhone 7 θα μπορούσε να είναι το λεπτότερο iPhone που θα έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Αναλυτές κάνουν εκτιμήσεις πως το πάχος της επικείμενης συσκευής θα μπορούσε να είναι 6 και 6,5 χιλιοστά  αντί των 7,3 και 7,1 χιλιοστών των 6S και 6S Plus.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot