Νέα προβλήματα για την Apple με την αναβάθμιση του iOS 9!

Σεπτέμβριος 21, 2015
jumbo-banner

Δεν είναι λίγοι οι χρήστες που έχουν αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα με την αναβάθμιση της iOS συσκευής τους.

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 9 πριν λίγες μέρες όμως πολλοί είναι οι χρήστες που έχουν αντιμετωπίσει προβλήματα με την αναβάθμιση της συσκευής τους.

Συγκεκριμένα κατά την αναβάθμιση της iOS συσκευής με το νέο λειτουργικό της Apple, εμφανίζεται ένα μήνυμα λάθους (Software Update Failed) μερικά λεπτά μετά την εκκίνηση της διαδικασίας με αποτέλεσμα η συσκευή να κολλήσει.

Η Apple από την πλευρά δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο για το πρόβλημα αυτό όμως όπως είναι λογικό οι τεχνικοί της δουλεύουν για να βρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται τη λύση για το πρόβλημα αυτό.

Η μόνη λύση για να λειτουργήσει και πάλι η συσκευή σε περίπτωση που κολλήσει κατά την αναβάθμιση θα πρέπει να γίνει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, χάνοντας όλα όσα αρχεία δεν έχουν κάνει backup ενώ όσοι ακόμα δεν έχουν κάνει την αναβάθμιση καλό θα είναι να περιμένουν λίγο ακόμα μέχρι να λυθούν τα προβλήματα.

Τέλος εκτός από το iOS 9 η Apple εντόπισε σημαντικό πρόβλημα και στο WatchOS 2 με αποτέλεσμα να μην έχει ακόμα κυκλοφορήσει η αναβάθμιση για το Apple Watch που ήταν προγραμματισμένη για τις 16 Σεπτεμβρίου.

newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot