Καταργείται το Control Panel στα Windows 10

Οκτώβριος 10, 2015
jumbo-banner
Τα Windows 10 έχουν φέρει πολλές αλλαγές στον τρόπο εμφάνισης και λειτουργίας των Windows σε σχέση με αυτά που γνώριζαν οι χρήστες έως τώρα από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Τα Windows 10 έχουν και μία ιδιαιτερότητα σε ότι αφορά τον έλεγχο του συστήματος. Ο χρήστης έχει στη διάθεση του δύο τρόπους ελέγχου, έναν μέσω του γνωστού Control Panel και έναν μέσω των Settings.

Όπως είπε ο Gabe Aul της Microsoft, η ύπαρξη δύο τρόπων ελέγχου των Windows προσθέτει πολυπλοκότητα στο σύστημα, κάτι που δεν είναι επιθυμητό.

Πάντως, πολλοί χρήστες προτιμούν τον κλασικό πίνακα ελέγχου από το νέο settings app. H Microsoft όμως λέει ότι το feedback που αυτή έχει είναι διαφορετικό, προς την αντίθετη κατεύθυνση.

Η εταιρεία δεν έχει δώσει πλάνο για το πότε θα γίνει η αλλαγή, αλλά εκτιμούμε ότι αυτό θα συμβεί πριν την διάθεση των Microsoft Lumia 950 και 950 XL τον επόμενο μήνα. Οι πρώτοι που θα δουν την αφαίρεση του Control Panel από τα Windows 10 θα είναι οι Windows Insiders.

Πηγή: e-pcmag.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot