Και iPhone mini ετοιμάζει η Apple;

Νοέμβριος 05, 2015
jumbo-banner

Εικάζεται ότι θα έχει οθόνη 4 ιντσών και δεν θα υποστηρίζει το 3D Touch - Εκτιμάται ότι θα μπορούσαν να πουληθούν 20 με 30 εκατομμύρια κομμάτια

Λίγες εβδομάδες έχουν περάσει από τη στιγμή που η Apple παρουσίασε το iPhone 6s και ήδη έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σενάρια και φήμες για το επόμενο βήμα της εταιρείας.

Το τελευταίο θέλει την Apple στις αρχές του 2016 να λανσάρει μια mini εκδοχή του κινητού τηλεφώνου που έχει γίνει σήμα κατατεθέν της. Κατά τη φημολογία το iPhone mini θα έχει οθόνη 4 ιντσών και δεν θα υποστηρίζει την πρωτοποριακή τεχνολογία 3D Touch, η οποία επιτρέπει στην οθόνη να ανταποκρίνεται σε διαφορετικά επίπεδα πίεσης.

Σύμφωνα με τον αναλυτή της KGI Securities Μινγκ-Τσι Κούο, το iPhone mini «θα μοιάζει με μια αναβαθμισμένη εκδοχή του iPhone 5s» γιατί, όπως λέει, αυτό το μοντέλο ήταν πιο δημοφιλές σε σχέση με το iPhone 5c.

Ο Κούο υποστηρίζει ότι για αυτό το κινητό τηλέφωνο η Apple θα χρησιμοποιήσει πιθανότατα ένα τσιπάκι επεξεργαστή Α9. Η πρόβλεψή του είναι, τέλος, ότι αν υλοποιηθεί το σενάριο αυτό τότε η εταιρεία θα πουλήσει 20 με 30 εκατομμύρια iPhone mini.

Και πάρα το γεγονός ότι πολλές φορές τα τελευταία χρόνια αντίστοιχες προβλέψεις για την παραγωγή ενός iPhone mini έχουν τελικά διαψευστεί, κατά καιρούς αναλυτές και ειδικοί συνεχίζουν να επαναφέρουν στη δημοσιότητα το θέμα, απολαμβάνοντας τη δημοσιότητα που συνήθως εξασφαλίζει κάθε διαφορετική τοποθέτηση γύρω από τις μελλοντικές κινήσεις και τα νέα προϊόντα της Apple.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot