Και επισήμως η Google παρουσίασε την μουσική συνδρομητική υπηρεσία YouTube Music Key

Νοέμβριος 13, 2014
jumbo-banner
 
Η Google και επισήμως επιβεβαίωσε την μουσική συνδρομητική υπηρεσία της μέσα από το YouTube με ονομασία YouTube Music Key.

Η υπηρεσία YouTube Music Key δίνει στον χρήστη να ανακαλύψει και να ακούσει μουσική χωρίς ενοχλητικές διαφημίσεις, ενώ θα μπορεί να έχει πρόσβαση στη μουσική αυτή και χωρίς σύνδεση στο Internet.

Η εφαρμογή του Youtube σε Android και iOS πλέον έχει ένα ξεχωριστό tab για αναζήτηση μουσικής, ενώ οι playlists είναι πάρα πολλές για κάθε στιγμή και ανάλογα με την ψυχοσύνθεση του χρήστη.

Επιπλέον, είναι ευκολότερη η αναπαραγωγή ολόκληρου μουσικού album, κάτι που ήταν δυσκολότερο στην αναζήτηση πριν το YouTube Music Key, ενώ τα τραγούδια στις συλλογές της υπηρεσίας θα συνοδεύονται από το επίσημο video clip.

Όσον αφορά την υπηρεσία αυτή καθεαυτή, η συνδρομή κοστίζει 7,99 δολάρια τον μήνα και προσφέρει offline αναπαραγωγή, απουσία διαφημίσεων και αναπαραγωγή στο παρασκήνιο, ενώ περιλαμβάνεται συνδρομή στο Google Play Music με 30 και πλέον εκατομμύρια τραγούδια.

Η υπηρεσία  YouTube Music Key είναι σε beta μορφή, διαθέσιμη μέσω προσκλήσεων και δωρεάν για 6 μήνες.

pcmagazine.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot