Η Yahoo γίνεται 20 χρονών

Μάρτιος 04, 2015
jumbo-banner

Ο συνιδρυτής της εταιρείας, David Filo, γιορτάζει τα 20 χρόνια λειτουργίας της Yahoo με μια σύντομη ανάρτηση του στο επίσημο blog της εταιρίας στο Tumblr.

Ο David Filo στο post του αναφέρει ότι ο σκοπός της δημιουργίας της Yahoo ήταν να βοηθήσουν τον κόσμο να πλοηγηθεί με μεγαλύτερη ευκολία στο Internet και γι’ αυτό το λόγο αρχικά η Yahoo λειτουργούσε ως οδηγός του διαδικτύου όμως στην πορεία είδαν ότι η εταιρία μπορούσε να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, με αποτέλεσμα στα τέλη των 90’s να θεωρείται το μεγαλύτερο web portal στον κόσμο.

Από τότε μέχρι σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει και η Yahoo είχε πολλά σκαμπανεβάσματα και όπως αναφέρει και ο David Flo “στον χώρο της τεχνολογίας πρέπει συνεχώς να επαναπροσδιορίζεσαι”.

Τα τελευταία χρόνια πάντως απ’ όταν η Marissa Mayer ανέλαβε τη θέση του CEO φαίνεται πως έχουν διορθωθεί αρκετά προβλήματα που είχε η εταιρία και έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις κι εξαγορές βελτιώνοντας αρκετά το τοπίο.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot