Η Microsoft παρουσιάζει το Band και την πλατφόρμα Health

Νοέμβριος 01, 2014
jumbo-banner
Το Microsoft Band δεν ανήκει στην κατηγορία των smartwatches αλλά κυρίως σ' αυτή των wristbands όπως το Gear Fit και το Fitbeat, αναλαμβάνοντας την παρακολούθηση της άσκησης σας και την παροχή διαφόρων πληροφοριών γύρω απ' αυτή.
 
Για το σκοπό αυτό η Microsoft εγκαινιάζει παράλληλα σήμερα και μια νέα πλατφόρμα με την ονομασία Health που σκοπό έχει τη συλλογή όλων των πληροφοριών από το Band όπως οι καρδιακοί σας παλμοί, τον αριθμό βημάτων που έχετε κάνει σε μια μέρα, τις θερμίδες που έχετε καταναλώσει, παρουσιάζοντας χρήσιμες πληροφορίες για μια πιο υγιή ζωή. Μάλιστα τα στοιχεία μπορούν να προέρχονται όχι μόνο από το Band αλλά και από άλλα συμβατά gadgets και εφαρμογές όπως το Jawbone UP, MapMyFitness και το RunKeeper.
 
Με οθόνη αφής 1.4 ιντσών ανάλυσης 320x106, το Band ενσωματώνει μετρητή καρδιακών παλμών, δέκτη GPS, έχει δόνηση ενώ σύμφωνα με τη Microsoft η αυτονομία του φτάνει τις 2 ημέρες με «κανονική» χρήση

Η φόρτιση της συσκευής διαρκεί 1.5 ώρα με ένα μαγνητικό USB φορτιστή. Εκτός από την πλατφόρμα των Windows Phone, υποστηρίζεται ακόμα το iOS και το Android, με τη Microsoft να έχει από σήμερα στα αντίστοιχα App Stores την κατάλληλη εφαρμογή. Επιπλέον το Band αναλαμβάνει και λειτουργίες smartwatch όπως η εμφάνιση ειδοποιήσεων από εφαρμογές όπως το Facebook ή το Twitter, ημερολογιακά γεγονότα, E-mail ενώ αν χρησιμοποιείτε συσκευή Windows Phone μπορείτε να κρατήσετε φωνητικές σημειώσεις με τη βοήθεια της Cortana. Επιπλέον στην οθόνη εμφανίζονται οι εισερχόμενες κλήσεις σας αλλά και γραπτά μηνύματα που έχετε λάβει.
Freegr network blog

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot