Η Microsoft ανακοίνωσε τα Windows 10!

Ιανουάριος 22, 2015
jumbo-banner
Τα νέα Windows 10 της Microsoft, φέρνουν πολλά νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες και το καλύτερο είναι το είναι δωρεάν.
 
Η Microsoft φαίνεται να αλλάζει στρατηγική και να ακολουθάει τα βήματα της Apple μιας και όπως ανακοίνωσε τα νέα Windows 10 θα διατίθεται δωρεάν σε όσους χρήστες έχουν ήδη έναν υπολογιστή ή tablet με Windows 8.1 ή Windows 7.
 
Με βάση αυτό οι χρήστες από τη στιγμή που θα κυκλοφορήσουν τα νέα Windows θα μπορούν για ένα έτος να αναβαθμίσουν χωρίς χρέωση το μηχάνημά τους ότι και να είναι αυτό ( tablet, smartphone ή pc)
 
 Εκτός από δωρεάν, τα νέα Windows 10 για pc και tablets μεγαλύτερα των 8 ίντσών, θα έχουν πάλι το πλήκτρο Έναρξη, το οποίο υπήρχε μέχρι και τα Windows 7, καθώς επίσης θα έχουν και ένα νέο Κέντρο Ειδοποιήσεων το οποίο θα ενοποιηθεί με τον Πίνακα Ελέγχου, όπου εκεί θα εμφανίζονται μηνύματα από τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Ακόμα μία αλλαγή που φέρνουν τα Windows 10 είναι ο νέος browser που έχει το προσωρινό (;) όνομα Spartan, και με βάση την παρουσίαση θα είναι ταχύτερος και πιο «φιλικός» στη χρήση, ενσωματώνοντας επίσης καινούριες λειτουργίες και θα αντικαταστήσει τον γνωστό σε όλους μας Internet Explorer.
 
Επίσης τα νέα Windows 10 θα προσφέρουν ενιαία εμπειρία χρήσης σε οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιεί ο χρήστης προσφέροντας παρόμοιο γραφικό περιβάλλον σε smartphones, tablets με αυτό του υπολογιστή και θα συγχρονίζει όλα τα δεδομένα του χρήστη ανάμεσα στις συσκευές αυτές.
 
Από την πλευρά των προγραμματιστών τώρα η Microsoft ανακοίνωσε ότι πλέον θα μπορούν να αναπτύσσουν εφαρμογές που με τον ίδιο κώδικα θα είναι συμβατές με όλες τις συσκευές όπως για παράδειγμα το νέο Office το οποίο αναπτύσσεται, ώστε να «τρέχει» με ενιαίο τρόπο σε υπολογιστές, tablet και smartphone.
 
Με τα Windows 10 επίσης οι υπολογιστές και τα smartphone θα μπορούν να «συνεργασθούν» και μετο Xbox One, μέσω της εφαρμογής Xbox app που ετοιμάζει η εταιρία κι έτσι, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν το ίδιο παιχνίδι, ο ένας από τον υπολογιστή του και ο άλλος από το Xbox One.
 Εκτός από τα Windows 10, η Microsoft παρουσίασε και το HoloLens, μια συσκευή πραγματικότητας, με το οποίο θα μπορεί κανείς να αλληλεπιδρά με ψηφιακά αντικείμενα που θα προβάλλονται στο περιβάλλον, όπως στο γραφείο ή στο σαλόνι ενώ τέλος παρουσίασε και το Microsoft Surface Hub, μια οθόνη 84’’ υπερυψηλής ευκρίνειας, με ενσωματωμένο έναν πλήρη υπολογιστή, αισθητήρες, κάμερες και μικρόφωνα, τον οποίο θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν παράλληλα οι εργαζόμενοι μιας εταιρείας σε μίτινγκ ή σε πρότζεκτ που υλοποιούν από κοινού.
 
 Με αυτές τις κινήσεις της η Microsoft θέλει να κάνει τα Windows και πάλι δημοφιλή αφού τα μερίδια χρήσης που έχουν πετύχει τα Windows 8.1 και τα Windows Phone 8.1 δεν είναι και τόσο ικανοποιητικά και γι’ αυτό το λόγο τα στελέχη της Microsoft, αντιμετωπίζουν τα Windows 10 σαν μια ιντερνετική υπηρεσία, η οποία μάλιστα φιλοδοξεί να γίνει η μεγαλύτερη ιντερνετική υπηρεσία παγκοσμίως. 
newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot