Η Microsoft «πέταξε» τη Nokia από το νέο Lumia

Νοέμβριος 11, 2014
jumbo-banner
Η Microsoft έβγαλε το όνομα της Nokia από το νέο μοντέλο του φθηνότερου smartphone της αγοράς τηλεφώνου

Η Microsoft παρουσίασε το νέο, φτηνότερο smartphone της αγοράς, που κοστίζει περίπου 110 ευρώ, στοχεύοντας σε αναπτυσόμενες και χαμηλού κόστους αγορές για την ανάπτυξή της.
 
Το νέο Lumia είναι το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας Lumia που βγαίνει με το όνομα της Microsoft, καθώς προχώρησε στην αγορά της τηλεφωνικής εταιρίας Nokia μέσα σε αυτό το έτος.
 
Η Microsoft προσπαθεί να επεκτείνει το μικρό μερίδιο που έχει στην αγορά, προωθώντας το νέο τηλέφωνο σε αναπτυσόμενες αγορές. Για να το κάνει αυτό, έπρεπε να μειώσει το κόστος παραγωγής. Αυτό το πέτυχε, αφαιρώντας από το νέο μοντέλο, τα κουμπιά που υπήρχαν στις πλευρές των προηγούμενων μοντέλων και πλέον ο χρήστης, θα χρησιμοποιεί τις ίδιες λειτουργίες, μέσω εντολών της οθόνης αφής.
 
Παρά το χαμηλό κόστος του, το νέο τηλέφωνο, σύμφωνα με τη Microsoft, δεν θα υστερεί σε τίποτα από τα προηγούμενα ή από άλλα πιο ακριβά smartphones.
 
Όπως συνηθίζεται για τηλέφωνα σε αναπτυσόμενες αγορές, η Microsoft, κατασκευάζει μια έκδοση που θα δέχεται δυο κάρτες Sim, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους χρήστες να αλλάζουν πάροχο εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσουν δεύτερη συσκευή.
protothema.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot