Η Google παύει να απαιτεί σύνδεση με λογαριασμό Google+ στο YouTube και σύντομα σε όλες τις υπηρεσίες της

Ιούλιος 28, 2015 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner

Μία από τις χειρότερες αποφάσεις στην προσπάθεια της Google να επιβάλει το κοινωνικό δίκτυο της σε όλους τους χρήστες ήταν η απαίτηση να δημιουργήσεις λογαριασμό στο Google+ για να χρησιμοποιείς τις υπηρεσίες της.

Με την πάροδο των χρόνων αποδείχτηκε ότι ούτε αυτό το μέτρο μπόρεσε να ανεβάσει την επισκεψιμότητα και πλέον η εταιρεία έχει αρχίσει την αποδόμηση του σε αυτόνομες υπηρεσίες (βλ. Hangouts, Photos), ενώ σήμερα ανακοίνωσε ότι ξεκινά την αποσύνδεση των λογαριασμών Google+ από τις υπηρεσίες της.

Η αρχή γίνεται με το YouTube και στο εξής δεν χρειάζεται λογαριασμός Google+ για να ανεβάσεις videos, να σχολιάσεις και να δημιουργήσεις δικό σου κανάλι, ενώ οι απλοί θα μπορούν να σχολιάζουν όπως παλιά χωρίς να εμφανίζονται τα σχόλια τους στο Google+. Η εταιρεία διευκρίνησε επίσης ότι σταδιακά ο λογαριασμός Google+ δεν θα απαιτείται σε καμία υπηρεσία της, πέραν της χρήσης του για το κοινωνικό δίκτυο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.

techgear.gr

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot

No Internet Connection