Η Google εξελίσσει το Gmail παρουσιάζοντας το Inbox

Οκτώβριος 23, 2014 Σχολιάστε πρώτοι!
jumbo-banner
Η ομάδα του Gmail παρουσίασε έναν τρόπο διαχείρισης των email, μέσω της νέας εφαρμογής Inbox για Android και iOS συσκευές.
 
Η νέα εφαρμογή βρίσκεται σε δοκιμαστική περίοδο και οι χρήστες μπορούν να τη δοκιμάσουν μόνο μέσω πρόσκλησης, την οποία μπορούν να ζητήσουν στέλνοντας ένα email στη διεύθυνση inbox@google.com, ενώ προς το παρόν υποστηρίζονται μόνο λογαριασμοί Gmail.
 
Το Inbox έχει εργαλεία αυτόματης ομαδοποίησης για τα παρόμοια emails (όλοι οι λογαριασμοί σε μια κατηγορία), ενώ μαθαίνει τις συνήθειες του χρήστη για να τοποθετεί τα emails σε αντίστοιχες κατηγορίες.
 
Παράλληλα, με τη λειτουργία Highlights, το Inbox επιλέγει αυτόματα τα σημαντικότερα σημεία ενός email (φωτογραφίες, εισιτήρια κλπ.) έτσι ώστε να εμφανίζονται άμεσα στην κεντρική σελίδα χωρίς να χρειάζεται ο χρήστης να ανοίξει το email, ενώ μπορεί να βρίσκει σχετικές πληροφορίες από το Internet (π.χ. πληροφορίες πτήσης).
 
Τέλος, το Inbox μπορεί να εμφανίζει υπενθυμίσεις που σχετίζονται με το περιεχόμενο των emails.

 
Pcmagazine.gr
 
 

Προσθήκη νέου σχολίου

Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot
No Internet Connection