Η Apple αγοράζει την Facelift

Νοέμβριος 27, 2015
jumbo-banner

Η νέα αγορά της Apple είναι η εταιρία που κρύβεται πίσω από την τεχνολογία κίνησης των ψηφιακών χαρακτήρων στο Star Wars.

Η εταιρία Faceshift, έχει αναπτύξει τεχνολογίες που επιτρέπουν στους 3D animated χαρακτήρες να κανουν τις εκφράσεις του προσώπου ενός ηθοποιού και φυσικά είναι εκείνη που ευθύνεται για το αποτέλεσμα των γραφικών στην νέα ταινία Star Wars..

Η Apple ανακοίνωσε, ότι αγόρασε την Faceblift χωρίς όμως να κάνει γνωστό το ποσό και του λόγους για τους οποίους η εταιρία έκανε την κίνηση αυτή. Εκπρόσωπος της εταιρείας υποστηρίζει οτι η Apple προσπαθεί να αγοράζει μικρότερες εταιρείες τεχνολογίας χωρίς να αποκαλύπτει τους σκοπούς της αγοράς αυτής.

Την τεχνολογία της Faceshift την έχουμε συναντήσει σε δημοφιλείς ταινίες και παιχνίδια ενώ ήδη έχουν ξεκινήσει μερικές φήμες που θέλουν την Apple να ετοιμάζει προϊόντα εικονικής αλλά και επαυξημένης πραγματικότητας ή άλλες φήμες που θέλουν την εταιρία να χρησιμοποιεί την τεχνολογία αυτή για αναγνώριση προσώπων.

Φυσικά η Apple μόνο ξέρει τι θέλει να κάνει ακριβώς με την Faceshift και όπως είναι λογικό δεν πρόκειται να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό, τουλάχιστον από κάποια επίσημη πηγή μέχρι η εταιρία να έχει κάτι επίσημο να μας παρουσιάσει.

newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot