Η Apple «αποδέχεται» τα Windows 10

Αύγουστος 29, 2015
jumbo-banner
Έπρεπε να έρθουν τα Windows 10 για να μπορέσουν οι χρήστες που δεν διαθέτουν συσκευή της Apple να είναι σε θέση να παρακολουθήσουν live stream από τις εκδηλώσεις της Apple.

Όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα, οι απαιτήσεις του συστήματος για τους μη χρήστες συσκευών της Apple περιλαμβάνουν “PC με Edge σε Windows 10”.

Χωρίς να είμαστε επικροτητές... της πολιτικής "κλειστού κυκλώματος" που εφαρμόζει η Apple, σε ό,τι αφορά τη μετάδοση των events της για χρόνια -κάθε άλλο, θα λέγαμε-, οφείλουμε να εξηγήσουμε τον λόγο που πλέον θεατές θα μπορούν να είναι και μη κάτοχοι συσκευής της Apple.

Μη θεωρήσετε ότι η Apple έχει κάνει κάποια τροποποίηση στα συστήματα της. Απλά, τα Windows 10 ενσωματώνουν την ίδια τεχνολογία HTTP Live Streaming με αυτή στο Quick Time της Apple και τον Safari browser.

Στο event της 9/9 η Apple αναμένεται να παρουσιάσει επίσημα τα iPhone 6s και τo iPhone 6s Plus, ίσως το iPhone 6c και το iPad Pro, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και μία ένα νέο ξεκίνημα για το «ξεχασμένο» Apple TV και τις υπηρεσίες του.

Πηγή: e-pcmag.com

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot