Η Amazon δεν θα πουλάει πλέον προϊόντα της Apple και της Google

Οκτώβριος 05, 2015
jumbo-banner

Με σκοπό να ενισχύσει τις πωλήσεις των συσκευών της η Amazon αποφάσισε να σταματήσει να πουλάει τα προϊόντα video streaming της Apple και της Google.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Amazon δεν θα είναι προς πώληση το Apple TV και το Google Chromecast που κυκλοφορούν στις 29 Οκτωβρίου, στο διαδικτυακό κατάστημα της, επειδή σύμφωνα με την εταιρία τα συγκεκριμένα προϊόντα δεν «αλληλεπιδρούν σωστά» με τη δική της υπηρεσία παροχής υπηρεσιών video.

Η κίνηση αυτή της Amazon ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη μιας και η εταιρία εδώ και αρκετό καιρό ετοιμάζεται να λανσάρει τις ανανεωμένες υπηρεσίες της στις οποίες θα είναι και δικές της τηλεοπτικές παραγωγές και δεν θέλει μέσα από το δίκτυο της να ενισχύει τους ανταγωνιστές της.

Τέλος οι ειδικοί πιστεύουν ότι η κίνηση αυτή της Amazon θα επηρεάσει περισσότερο τις πωλήσεις του Google Chromecast μιας και τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Apple είναι διαθέσιμα από το δικό της δίκτυο καταστημάτων.

newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot