Η Adobe κλείνει νέα κενά ασφάλειας στο Flash

Δεκέμβριος 29, 2015
jumbo-banner

Η εταιρία λογισμικού, Adobe κυκλοφόρησε ακόμα μία αναβάθμιση για να κλείσει νέα κενά ασφαλείας στο δημοφιλές Flash video player. 

Η Adobe ανακοίνωσε ότι έχει ενημερωθεί για διάφορες στοχευμένες επιθέσεις χάκερ εναντίον ευάλωτων εκδόσεων του Flash player και γι’ αυτό το λόγο κυκλοφόρησε τις νέες διορθωτικές αναβαθμίσεις της δημοφιλούς εφαρμογής.
Η εταιρία συστήνει στους χρήστες να εγκαταστήσουν στον υπολογιστή τους την πιο πρόσφατη έκδοση του Flash που κλείνει συνολικά 19 κενά ασφαλείας ενώ παράλληλα δεν είναι λίγες οι εταιρίες και οι ιστοσελίδες όπως είναι το Facebook, η Mozilla, η Apple, η Google και πολλές ακόμα, που έχουν ξεκινήσει να εγκαταλείπουν το Flash για λόγους ασφαλείας.
Όλες αυτές οι αμυντικές κινήσεις αντανακλούν τον αυξανόμενο φόβο ότι οι χάκερ μπορεί να εισάγουν κακόβουλο λογισμικό στις βιντεο-διαφημίσεις. Τα κενά ασφαλείας του Flash αφορούν όλους τους χρήστες, ανεξαρτήτως λειτουργικού συστήματος στον υπολογιστή ή σε άλλη συσκευή τους (Windows, Mac OS X, Linux, Chrome OS). 
newsit.gr

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot