Ζυγαριά από το μέλλον σου λέει πόσο υγιεινό είναι αυτό που θα φας!

Μάρτιος 21, 2015
jumbo-banner

Θέλετε να ξέρετε πόσο φρέσκο και πόσο υγιεινό είναι το φαγητό που τρώτε; Με αυτό το απίστευετο gadget θα ξέρετε την απάντηση αμέσως.

Όταν θέλετε να μάθετε τι ακριβώς περιέχει το φαγητό σας, το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να κοιτάτε τις ετικέτες για να δείτε τα συστατικά του μας ενημερώνει το faysbook.gr. Σίγουρα είναι καλό να ξέρετε τις θερμίδες που περιέχει μια τροφή, όπως πχ. τη ζάχαρη και το νάτριο. Ό,τι, όμως, και αν σας λένε οι ετικέτες δεν μπορείτε ποτέ να είστε σίγουροι για το τι ακριβώς περιέχεται στις τροφές σας, πόσο φρέσκιες είναι και πόσο τοξικές μπορεί να είναι για εσάς.

Γεμίστε Οικονομικά (και Υγιεινά) το Καλάθι του Σούπερ Μάρκετ!
zig1

Το Nutrima (έτσι λέγεται το gadget που θυμίζει σουβέρ) είναι εδώ για να ζυγίσει το φαγητό σας και να σας «μιλήσει» για την ποιότητα του φαγητού σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να βάλετε το φαγητό σας πάνω σε αυτήν τη μαύρη μεμβράνη και αυτή θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Πόσο φρέσκο είναι, τα επίπεδα των τοξινών που μπορεί να περιέχει (για παράδειγμα θα σας πει αν και πόσο υδράργυρο μπορεί να περιέχει) καθώς και βασικές διατροφικές πληροφορίες (πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, θερμίδες και λιπαρά). Επίσης η Nutrima μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν κλασική ζυγαριά.
zig22

Αυτό που είναι πολύ ενδιαφέρον είναι ο τρόπος που λειτουργεί. Αντί να χρειάζεται φορτιστή για να φορτίζεται λίγο πριν χρησιμοποιηθεί, το Nutrima χρησιμοποιεί πιεζοηλεκτρικά υλικά. Αυτό σημαίνει πως ο χρήστης πρέπει να λυγίσει επανειλημμένα την πλάκα μέχρι κάποια στιγμή αυτή να ξεκινήσει να λειτουργεί από μόνη της. Αυτό θα το καταλάβετε από ένα φωτάκι που θα ανάψει.

Μάλιστα με μία εφαρμογή στο κινητό σας θα μπορείτε να βλέπετεποιο είναι το καλύτερο ψαράδικο, μανάβικο και μπακάλικο της γειτονιάς σας με τα πιο φρέσκα προϊόντα ενώ με το πάτημα ενός κουμπιού θα μπορείτε να μοιράζεστε τη σημαντική αυτή πληροφορία με τους φίλους σας.
zug2
Μέχρι στιγμής η πλάκα αυτή δεν πωλείται στα καταστήματα καθώς δεν γίνεται μαζική παραγωγή της αλλά σίγουρα είναι ένα αντικείμενο που όλοι μας θα θέλαμε να έχουμε στο σπίτι μας. Ας ελπίσουμε να το δούμε σίγουρα να κυκλοφορεί στην αγορά.

ferriesingreece2

kalimnos

sportpanic03

 

 

eshopkos-foot kalymnosinfo-foot kalymnosinfo-foot nisyrosinfo-footer lerosinfo-footer mykonos-footer santorini-footer kosinfo-foot expo-foot